2777
2789

من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۵ هر دو شاغلیم 

ی سالونیم عقد بودیم ، ۶ ماهم هست عروسی کردم 

توی این ۶ ماه هر چی بگید کشیدم 

بعد عروسی خانواده شوهرم هزار تا ادا در اوردن ک فامیلاتون زباد اومدن کم پول دادن و ... هزاران حرف دبگه 

تا یک ماه همش بحثش بود 

بعد از اون سر هر چی شوهرم عصبی میشد ولی زودم پشیمون میشد 

روز عیدی بابام کرونا گرفته بود نتونست بیاد جلو مهمونا شوهرم چنان دعوایی راه انداخت ک مادر شوهر و پدر شونرم اومدن اونام هزار تا نظر دادن 

در حالی ک بابام خیلی داماد دوسته هیچی کم نزاشته هیچی 

همون روز پاگشا بودیم خونه یکی از فامیلای ما که شوهرم اشکمو دراورد تا ببره سر همین قضیه 

روز سیزده بدر شوهرم با زنداییش بحثش شد کلی سر من داد زد و گفت بریم خونه ک پدر شوهرم باهامون قهر کرد با ابنکه نزاشتم شوهرم بره ولی پدر شوهرم روشو ازم برمیگردوند 

بازم هبچی نگفتم خواستم جو اروم بمونه ولی دیگ بعدش نرفتم خونشون و.... 

الانم باز پا گشا شدبم سه بارعمم دعوتم کرده بازم هی ادا در میاره نمیریم میریم فلانه ... 

کم اوردم 

دیگه خودمم نمیخوام برم خسته شدم از این رفتارا 

هم قهر امتحان کردم هم دادو بیداد هم زبون خوش هم سکوت 

بعدش پشیمون میشه ها ولی دیگ مغزم نمیکشه سر همه چی اینجوری 

سرم داره میسوزه دیگ ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاون داد و بیدادهات ی چندتاشو سر مادرشوهرپدرشوهر تو دعوا بکش که حالیشون شه دخالت بیجانکنن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

به نظر من رفت و آمداتون کم کنید با هردو طرف. به ظاهر باهم مشکلی ندارید تو جمع و مهمونی جو گیر میشید باهم درگیرین

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

عزیزم ازت خواهش والتماس میکنم حتما حواست باشه فعلا بچه دار نشی...تا سه چهارسال حداقل به بچه فکر نکن...حتماااا ازمشاور هم کمک بگیر ولی من جات بودم باتجربه ای ک الان دارم حتما میگفتم جونت وآزاد کن

قبل عروسی اینجوری نبود؟

کلا باید اینو قبول کنی که ازدواج و زندگی مشترک سخته باید توش گذشت و صبوری و سیاست داشت نه فقط روزو شب کردن و شب و صبح کردن 

اگه نمیدونی چیکار کنی برو مشاور کتاب روانشناسی زناشویی بخون اما خب کلا بحث همیشه هست دوتا ادمین با دوتا خلق و خوی متفاوت طبیعیه اختلاف نظر باشه اما باید مدیریت کنید که به مشکل نخورید

بهش بگو از اين به بعد هركه دعوت كرد نميريم هر كه هم دعوتت كرد قبول نكن  آتو  دستش نده اين ادم بعدها از چيزاي ديگه ايراد ميگيره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر