2777
2789

دیروز 31فروردین فوت شد ساعت سه بعد از ظهر بود رفتم کنارش دیدم زرد شده لبهاش ترک خورده بعد پرستار هم بالا سرش نبود صداش زدم اومد گفتم چرا اینجوری شده گفت از صبح همینطوری  گفتم از صبح اگه همینطوری میمون که تا الان مرده بود بعد دید اکسیژن خونش اومده خیلی پایین بعد گفت برو بیرون  بعد اومدم بیرون تا نیم ساعت نکشید گفتن ایست قلبی کرده ولی بچه من مریضیش به قلب ربط نداشت ولی الان نمیتونم تحمل کنم که نیست شما اگه به جای من بودید چی کار می‌کردید که آروم شید  چون پسر من با بودنش فقط داشت عذاب میکشید 

تو اون دنیا باز میبینمش یانه خدا کنه که ببینمش الان اصلا ناراحت نمیشم چون واقعا برای من سخت بود می بینیم داره عذاب می‌کشه خودش چی 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده جای بچتون تو بهشته خدا صلاح دونسته اینجوری شاید بزرگ میشد بیشتر اذیت میشد

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

نمی‌دونم ولی خواست خدا بوده منتظر معجزه بودم ولی دوستان میگفتن اگه خدا بخواد خوب بشه یه دردی میده که داروش راحت پیدا بشه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

سخته

منم با زندگیم ۶ سال خاطره دارم

۲۴ شهریور میشه دومین سالگردش

ولی..قلبم اتیشه🖤🌸

.

پسر اشنامونم ۵ سالش بود به خاطر اشتباه چند پرستار تومور مغزی گرفت

خیلی گناه داشت یه قسمت از بدنش فلج شده بود و گردنش کج و حتی نمیتونستن درمانش کنن. ۴ ماهه فوت کرده و خانواده به خاطر اینکه راحت شد براش خوشحالن اما دلتنگشن.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

نمی‌دونم ولی خواست خدا بوده منتظر معجزه بودم ولی دوستان میگفتن اگه خدا بخواد خوب بشه یه دردی میده که ...

انسان به دلایل مختلفی می‌تونه ایست قلبي کنه 

واقعا متاسفم براي حال دلت 

خدا صبرت بده عزيزم    

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
نمی‌دونم ولی خواست خدا بوده منتظر معجزه بودم ولی دوستان میگفتن اگه خدا بخواد خوب بشه یه دردی میده که ...

ببخشید میپرسم مشکلش چی بود 

این خیلی خوبه ک تونستین کنار بیلین و سرنوشت خدارو قبول دارین

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
سخته منم با زندگیم ۶ سال خاطره دارم ۲۴ شهریور میشه دومین سالگردش ولی..قلبم اتیشه🖤🌸 . پس ...

منم فقط دلتنگش میشم دلم میخواست بازم برام بخنده که نشد دیگه

ببخشید میپرسم مشکلش چی بود  این خیلی خوبه ک تونستین کنار بیلین و سرنوشت خدارو قبول دارین

اس ام آی 

اس ام آی 

خدا بهتون صبر بده ناراحت شدم ولی خواست خدا بوده تو هر مرحله ای در زندگی باید خدارو درنظر گرف سرنوشتو قبول کرد

انسان به دلایل مختلفی می‌تونه ایست قلبي کنه  واقعا متاسفم براي حال دلت  خدا صبرت بده عزي ...

نکرده بود من رفتم پیشش اکسیژنش پایین اومده بود نمی‌دونم تچون پسرم تراک کرده بودن به دستگاه چسب بود شاید هم اون در اومده بود

خدا صبر و آرامش بهت بده.خیلی سخته.من بچم هفته ۳۵ خفه شد تو شکمم تا حدودی درکت میکنم.انشاالله به زودی با بچه سالم جاش پر میشه و گل پسرت زیر دست حضرت زهرا تو بهشته.😔😔

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین