2777
2789
عنوان

به کجا چنین شتابان

918 بازدید | 25 پست

بارون بند نمیومد انگار اسمون خیلی دلش پر بود یک هفته کامل بارید۔همه میگفتن چه عروس و داماد پر برکتی۔

همش داره بارون میاد این خیلی خوبه برای شهرمون۔

نمیدونم شاید اونروز اسمون اسمونهم دلش گرفته بود برای سرنوشت امروز من۔

روزی که عقد کردیم گفتی دیگه خیالم راحت شد برای خودم شدی۔

اما امروز من خیالم راحت نیست۔من تنهاشدم و چه زود بود برای من۔

برای تنهایی که نمیدونم چطور پرش کنم۔

سالگرد ازدواجمون مبارک همسر عزیزم۔

۱۳سال زندگی کردیم باهم من به بودن در کنار تو که مثل فرشته بودی در کنارم افتخار میکنم۔

دوستت دارم خیلی زیاد۔

امیدوارم توهم منو بخشیده باشی به خاطر اشتباهاتم۔

خانمها شرمنده ناراحتتون میکنم۔

اما واقعا هیچ سنگ صبوری برای اینطور صحبتهام ندارم۔همه بهم میگن به خاطر پسرت بایداروم باشی و گریه نکنی۔

شاید مادر خوبی نیستم که نمیتونم با این غم کنار بیام۔

نمیدونم۔۔۔۔۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت شون کنه عزیزم🖤پسرتون چندسالش هست؟منم کوچیک بودم پدرمو از دست دادم توروخدا سعی کن شاد باشی ...

هشت سالشه۔

خیلی سعی میکنم اروم و شاد باشم اما واقعا گاهی اوقات کم میارم۔میارم

خدا پدر شمارو هم بیامرزه روحشون شاد

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
هشت سالشه۔ خیلی سعی میکنم اروم و شاد باشم اما واقعا گاهی اوقات کم میارم۔میارم خدا پدر شمارو هم بیا ...

منم هشت سالم بود😊ممنون عزیزم سعی کن هواشو داشته باشی الان خیلی بهت نیاز داره میدونم حال روحیت خراب هست ولی هواشو داشته باش

منم هشت سالم بود😊ممنون عزیزم سعی کن هواشو داشته باشی الان خیلی بهت نیاز داره میدونم حال روحیت خراب ...

من همیشه حس میکنم همسرم میاد خونه و به ما سر میزنه۔

کلا حس میکنم فردی که کم سن باشه و زود فوت میکنه همش نگرانه خانواده خودشه۔

همسرمن خیلی برای پسرم وقت میزاشت۔الان خیلی نگران اینم پسرم پدرش رو فراموش کنه و خاطراتش رو از یادش بره۔

شما خاطرات بچه گیاتون تو خاطرتون هست۔

از پدرتون چیزی یادتون میاد؟؟

من همیشه حس میکنم همسرم میاد خونه و به ما سر میزنه۔ کلا حس میکنم فردی که کم سن باشه و زود فوت میکنه ...

پدر من ۳۲ سالش بود ک فوت کرد خیلی بچه هاشو دوست داشت آره عزیزم پدرا همیشه نگران بچه هاشون ب نظر منم میان سر میزنن همیشه کنارمون هستن😊نه عزیزم وقتی پدر خوبی بوده هیچ وقت فراموش نمیکنه من ک فراموش نکردم

پدر من ۳۲ سالش بود ک فوت کرد خیلی بچه هاشو دوست داشت آره عزیزم پدرا همیشه نگران بچه هاشون ب نظر منم ...

امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیفته و سربلند و شاد باشید

سلام عزیزدلم 

امیدوارم حال خودت و عزیزانت مخصوصا پسر گلت خوب باشه 

توی تاپیک های مهدوی تگتون میکنیم ولی نمیدونستم چه غم سنگینی روی قلبت هست 😭الهی بگردم برات💔 

خدا بهت صبر بده...به قلبت آرامش بده .‌‌ بهت قوت و نیرو بده ‌‌‌...

و پسر گلت از سربازان آقا امام زمان عج الله آقای مهربونمون باشه ان شاء الله 🤲🏻

برای آرامش ت آیه الکرسی میخونم هدیه به صاحب الزمان عج الله 🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭