2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد كتاب خون باشي تا معني هاشو كامل درك كني نكته زياد داره دو بار بخون حداقل &n ...

آره موافقم کمی ازش خوندم باید یه جمله رو دو سه بار بخونی تا عمق معنی اون جمله رو بفهمی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️

از نظر من این کتاب به دو بخش تقسیم میشه؛ یه بخش درمورد روابط و یه بخش هم مربوط به خودشناسیه. در بخش روابط نویسنده درمورد رفتارهایی که باید در یک رابطه داشته باشیم، نگاه و طرز فکر درمورد رابطه و خیلی موضوعات دیگه نوشته. در بخش مربوط به خودشناسی درمورد خشم، تنفر، تنهایی، حسادت، سکوت، درد و رنج، ناامیدی، شکست و... نوشته. در مورد هر موضوع خیلی مختصر و مفید نوشته و تونسته تو یه کتاب ۴۰۰ صفحه ای این همه مطلب مهم و حیاتی رو جا بده. وقتی داشتم کتاب رو میخوندم حس میکردم با یه آدم خیلی باسواد و کاربلد نشستم و از تک تک مشکلاتم میگم و اون کمکم میکنه طرز تفکرم رو عوض کنم و متفاوت به مسئله نگاه کنم. چیزی که خیلی دوست داشتم این بود که نویسنده حقیقت محض رو بیان میکرد و سعی نداشت امید الکی بده؛ واقعیت رو واضح بیان میکنه. در آخر اینم بگم که قبل از شروع یک رابطه معنی رابطه رو بفهمید تا بعدا انتظارات و توقع‌های الکی باعث نشه از رابطه بیزار بشید. خب دیگه چی بگم تا قانعتون کنم خوندن این کتاب برای همه واجبه؟😅 🌻از متن: در دنیای بزرگسال قرار نیست همه خوب و دوست داشتنی باشند و قرار نیست از هرکس و موقعیتی که شبیه ما نیست متنفر شویم. در دنیای بزرگسالان سیاه و سفیدی وجود ندارد هیچ چیز مطلق نیست. همه چیز ممکن است روی دهد و قرار نیست شبیه فیلم‌های قدیم آدمهای بد شکل خاصی داشته باشند. آسیب رابطه‌های ناسالم بسیار بیشتر از دردی است که تنها بودن دارد. تیکه‌های قشنگ و مهم کتاب خیلییی زیاده باید خودتون بخونید.

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد
درباره چیه؟

برشی از کتاب:

به مسیر زندگی ام که نگاه میکنم، آدمی را میبینم که در هر زمان و در هر اتفاق، به اندازه رشد همان زمانش تصمیم گرفته و جلو رفته است.

ما قرار است به اندازه رشدمان اتفاق ها را تحلیل کنیم و تصمیم بگیریم. پس نمیتوانیم با تجربه و رشد امروزمان، خودمان را در گذشته مان سرزنش کنیم.

برشی از کتاب: به مسیر زندگی ام که نگاه میکنم، آدمی را میبینم که در هر زمان و در هر اتفاق، به اندازه ...

به به لذت بردم

ممنون ازشما

من امروز کتاب زن بودن تونی گرنت رو تموم کردم،کتاب خوبی بود،دوست داشتین مطالعه کنید

فکر کنم انگیزشی باشه درسته؟تعریفش رو شنیدم

نه اتفاقا هیچ ربطی به چرت و پرت های انرژی مثبت و انگیزشی نداره 

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

فووووووووق العاده س

ببین ازین کتابای زرد نیس که بهت بگن خودتو بزن به اوسکولی و دنیا پر از انرژی مثبته!

برعکس، کاملااااااا واقع گرایانه نگاه میکنه به زندگی و میگه ناکامی بخش جدایی ناپذیر زندگیه و راههای بهتر زندگی کردن توی سختی هارو میگه

برای خودشناسی عالیه 

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
فووووووووق العاده س ببین ازین کتابای زرد نیس که بهت بگن خودتو بزن به اوسکولی و دنیا پر از انرژی مثب ...

وااقعا چه خوب همون چیزیه که من می‌خوام 

مرسی عزیزمم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️