2777
2789
بزار ازتجربت استفاده کنم به من یه خواستگار اومده اختلاف سنمون ۱۵ساله  خیلی مرد بادرکی هست ...

گل قشنگم الان تو وقت شکفته شدنته

اولا که زوده واسه ازدواج...حالا که خانواده و خودت تصمیمت جدیه پس لااقل با کسی ازدواج کن که اختلاف سنیتون خیلی نباشه که بتونه درکت کنه....مامانت بدتو نمیخواد اما چون نظرش با شما مغایرت داره شاید ازش دلگیر شی...اما دخترم اینو بدون که زندگی یه عمره...اون اقا با ۱۵ سال اختلاف میخواد واسه تو حکم بزرگی کنه و ترو با خلق و خوی خودش بقول معروف بزرگ کنه...تا حرفی هم بزنی میگه تو بجه ای و.... هزاران مشکل دیگه...

بازم خودت عاقلی عزیزم

من همیشه میگم دهه ۸۰ها نسل عاقل و فهمیده ای هستن اما در مورد زندگی و ازدواجت بیشتر فکر کن...انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

ببخش پرحرفی کردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل قشنگم الان تو وقت شکفته شدنته اولا که زوده واسه ازدواج...حالا که خانواده و خودت تصمیمت جدیه پس ل ...

همش دو دل میشم ولی مامانم میگه که خیلی خوبه چرا ردش کنیم

لایک یعنی چی اگه میشه بنویس

یعنی نظرتو قبول دارم

گاهی هم یعنی ریپلای رو دیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همش دو دل میشم ولی مامانم میگه که خیلی خوبه چرا ردش کنیم

من فکر کردم همه موافقن جز مامانت....

پس ببین بقیه هم با من هم عقیده هستن

اره همه مخالفن 

پس عاقلانه فکر کن خوشگلم❤️

من خیلی پیش رفتم و تقریبا نزدیک عقد کنیم وهمه فهمیدن و مخالفن

پس حواستو جمع کن

واسه ازدواج هیچوقت دیر نیست اما یه انتخاب غلط میتونه دورازجون آیندتو تباه کنه

پس حواستو جمع کن واسه ازدواج هیچوقت دیر نیست اما یه انتخاب غلط میتونه دورازجون آیندتو تباه کنه

میدونی من چند جا رفتم مشاوره همشون میگفتن که نه خیلی اختلاف سن دارید  ولی یه مشاوره باپسره رفتن ایشون گفت که شما باهم تفاهم وتایید کرد وگفت من مشکلی نمیبینم 

بعدش من به استخاره رجوع کردم اونم عالی در اومد بعد حتی به  طالع بین هم رجوع کردم اونا گفتن که ستاره هاتون خیلی جفتن  وهیچ مشکلی بینتون پیش نمیاد  مامانم باچند نفره دیگه هم صحبت کرد اوناهم قبول داشتن 

ممنم یکم باپسره آشنا شدم اصلا چیزی بهشون برنمیخوره  وخیلی بادرکن  و هرچی ک گفتم ایشون قبول کردن  ولی بااین حال بیشتری ها مخالفن

چجوری تو ۱۸ سالگی خواستگار دارین و ازدواجم کردین منو هرکی میبینه فک میکنه بچه دبستانیم😂😂🤦‍♀️

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
میدونی من چند جا رفتم مشاوره همشون میگفتن که نه خیلی اختلاف سن دارید  ولی یه مشاوره باپسره رفتن ...

چی بگم عزیزدلم

پس یه کاری کنید میتونید باهم صیعه محرمیت بخونید ... بذار بیشتر باهم اشنا شید

زود عقد نکن 

من جای دخترتون بودم چیکار میکردید

اول که باهاش صحبت میکردم و تشویق به ادامه تحصیل...اگه مورد اینجوری هم بود زود عقدش نمیکردم همون پیشنهادی که بهت دادم یه مدت صیعه میکردم که بهتر همو بشناسن