2777
2789
عنوان

توی بد دردسری افتادم اونم توی شهر کوچیک💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 178 پست

توهم از طریق رفیقت بهش پیام برسون که بخوای ب این تهدیدات ادامه بذی میرم شکایت میکنم به جرم تهذید 8ماه زندان و کلی ضربه شلاق بزنن حرومی رو  از چیزیم نترس حالا ب مدت ابا از اسیاب میوفته تنها درنیا بیرون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر برا دخترایی مثل تو متاسفم که به بلوغ فکری نرسیدید وهرروز تو رابطه های جدیدید یه دختر سست عنصر م ...

ببین اینقد از خودت مطمن نباش استغفرالله پیامبر نیستی عقلت کامل باشه و بیگناه باشی! این دنیا معلم نیس کیو به کجا برسونه پس به جای سرزنش و سرکوب بشین دو کلوم نصیحت بهش یاد بده چون گذشته دیگ هر کاری کنه نمیشه گذشته رو تمیز کرد الان سرزنش تو فایده نداره 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

از تهدید هاش اسکرین بگیر 

و مدرک جمع کن 

حتی شده تلفنی تماس بگیر و مکالمه تونو ضبت کن 

مدرک هارو واسش بفرست و بهش بگو ازت شکایت که کردم اونوقت حساب کار میاد دستت 

آخه یکی نیست بگه تو کی هستی مگه !؟ شوهرمی! داداشمی ؟ بابامی ؟ کی هستی که تهدید می‌کنی جوجه

•[ محکوم به خوشبختی ]•
هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه خیلی میترسی بهش پیامک بده باهاش حرف بزن اگه تو پیام هاش تهدیدت کرد اسکرین ...

اسکرین شات از تک‌تک تهدیداش دارم مشکل اینجاس شهر کوچیکه اگه شکایتش کنم اوضاع بدتر میشه لج‌میکنه 

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
ببین اینقد از خودت مطمن نباش استغفرالله پیامبر نیستی عقلت کامل باشه و بیگناه باشی! این دنیا معلم نیس ...

من سرزنش نکردم فقط گفتم اگه یه کاری میکنیم نترسیم وپای عواقبش هم بمونیم چون به هرحال هر کاری یه بازخوردی داری منم پیامبر نیستم ولی حواسم جمع زندگیمه وسعی میکنم نزنم تو بیراهه🙃

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

همین الااااااان درنگ نکن ... درنگگگگگگ نکن درنگگگگگ نکن و برو فتا 

این چیزارو یجوووری برات پیگیری میکنن که  اصلاااا خانوادت نفهمن اونجام کلی گریه کن که بیشتر بهت توجه کنن ، 

وسط شهر ک نمیتونه کاریت کنه و الکی بلوف زده 

ولی یه  کوچه خلوتی جایی  واقعا ممکنه یه بلایی سرت بیاره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر