2777
2789

سلام همگی🙌🏻من کاربر قدیمیم اما ب لطف دوستان بحث 30یا30شد و ترکیدم،خواننده خاموش موندم تا الان ک اوضاع بحرانی شد گفتم دلاتون پاکه برام دعا کنید😭

من با یه نفر نامزد بودم که سر یه بحث الکی باهم دیگه تموم کردیم رابطه رو،منم از سر لجبازی (میدونم اشتباه کردم)وارد یه رابطه ی جدید شدم تا حرص در بیارم ارواح عمم

خلاصه توی این رابطه جدید بازم به مشکل‌ بر خوردم و طرف آدم شریه یکسالم ازم کوچیکتره،وقتی با ایشون هم رابطمو تموم کردم همچنان بهم پیام میداد و دست بردار نبود حتی کلی باهم دعوا کردیم که زندگی من دیگه ب اون ربطی ندارع و مزاحمم نشه اما گوش نداد که نداد..تو همین حین نامزد قبلیم که بهم پیام داد و گپ زدیم اما من این مسئله رو به طرف دومیم نگفتم که بحث نشه اخه خودش تهدید میکرد زیاد میگفت بفهمم با کسی هستی ال میکنم بل میکنم

یهویی بخت من برگشت و نمیدونم از کجا فهمید من با نامزد قبلیم حرف میزنم پیام داد و کلی فحش خوردم تا اینکه گفت بیا ببینمت به مدت پنج دقیقه چنتا حرف تو روت بزنم اونوقت همه چیو تموم کنیم

منم که ترسیدم چون شهر کوچیکه اونم حتما یه نقشه ای تو سرش داشتع ک اینو گفته،سیمکارتمو رو گوشیم دراوردم برنامه های مجازیمم ک شمارشو داشت پاک‌کردم حالا از طریق دوستم بهم پیام رسوند که وای ب حال روزی که توی بازار یا هرجا ببینمت بد بلایی سرت میارم 💔 حتی آدرس خونمونم دارع و میدونه بابام کجاست

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای حل مشکلت حمد میخونم عزیزم🥺امیدوارم مشکلت حل بشه، میشه واسه منم دعا کنی به حاجتم برسم🙂اسمم الن ...

ممنونتم گلم:) حتما برات حمد و صلوات میفرستم

به خانوادت بگو كه مزاحمته و تهديدت ميكنه هرچند هيچ غلطي نميتونه بكنه واست مهم نباشه

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
هیچ غلطی نمیکنه نمیتونم سرزشنت کنم چون کاریه ک شده اما کار خوبی کردی نرفتی و سیمکارتو شکوندی اصلا تر ...

آخه چون میشناسمش چجور آدمیه ترسیدم 😭 خیلی شره خیلیییی

😞

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

چقدر برا دخترایی مثل تو متاسفم که به بلوغ فکری نرسیدید وهرروز تو رابطه های جدیدید یه دختر سست عنصر متاسفانه هیچ راهنمایی ندارم هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

اگه نامزد داشتی یعنی تعهد داشتی اگه نمیتونید تروخدا زندگی یکی دیگه رو هم خراب نکنید

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
به خانوادت بگو كه مزاحمته و تهديدت ميكنه هرچند هيچ غلطي نميتونه بكنه واست مهم نباشه

اگه خانوادم بفهمن یه مشکلم میشه دو مشکل بخدا دل تو دلم نیست