سلام همگی🙌🏻من کاربر قدیمیم اما ب لطف دوستان بحث 30یا30شد و ترکیدم،خواننده خاموش موندم تا الان ک اوضاع بحرانی شد گفتم دلاتون پاکه برام دعا کنید😭
من با یه نفر نامزد بودم که سر یه بحث الکی باهم دیگه تموم کردیم رابطه رو،منم از سر لجبازی (میدونم اشتباه کردم)وارد یه رابطه ی جدید شدم تا حرص در بیارم ارواح عمم
خلاصه توی این رابطه جدید بازم به مشکل بر خوردم و طرف آدم شریه یکسالم ازم کوچیکتره،وقتی با ایشون هم رابطمو تموم کردم همچنان بهم پیام میداد و دست بردار نبود حتی کلی باهم دعوا کردیم که زندگی من دیگه ب اون ربطی ندارع و مزاحمم نشه اما گوش نداد که نداد..تو همین حین نامزد قبلیم که بهم پیام داد و گپ زدیم اما من این مسئله رو به طرف دومیم نگفتم که بحث نشه اخه خودش تهدید میکرد زیاد میگفت بفهمم با کسی هستی ال میکنم بل میکنم
یهویی بخت من برگشت و نمیدونم از کجا فهمید من با نامزد قبلیم حرف میزنم پیام داد و کلی فحش خوردم تا اینکه گفت بیا ببینمت به مدت پنج دقیقه چنتا حرف تو روت بزنم اونوقت همه چیو تموم کنیم
منم که ترسیدم چون شهر کوچیکه اونم حتما یه نقشه ای تو سرش داشتع ک اینو گفته،سیمکارتمو رو گوشیم دراوردم برنامه های مجازیمم ک شمارشو داشت پاککردم حالا از طریق دوستم بهم پیام رسوند که وای ب حال روزی که توی بازار یا هرجا ببینمت بد بلایی سرت میارم 💔 حتی آدرس خونمونم دارع و میدونه بابام کجاست