2777
2789

با  یه پیج آشپزی آشنا شدم که کلا آشپزی ها و‌رسپی های عالیه و دقیقه. تو برگر نحوه اموزشش این طور بود که پیاز رنده شده نمی‌ریخت و می‌گفت این باعث میشه که مزه گوشت برگر بیشتر تو دهن بیاد . نظرتون چیه  این مدلی درست کنم چطور میشه ؟ کسی تا حالا این روش رو درست کرده؟ 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

من اشپز نیستم 

ولی مگه گوشت بدون پیاز بو نمیده؟😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط نمک اونم‌قبل سرخ کردن هر طرف باید همون لحظه نمک‌بزنی و فلفل بعد سه دقیقه تفت

این روش برگر امریکاییه ضمنا ایشان در کانادا ساکنن

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
این روش برگر امریکاییه ضمنا ایشان در کانادا ساکنن

آره منم دستور همبرگر بدون پیاز دیدم 

و مثل اینک اصلش اینه 

اما اونی ک من دیدم سس ورچستر داشت 

و نمک و فلفل 

سس کچاب و خردل 

ک سس ورچستر درواقع بوشو میگیره 

حالا نمیدونم گوشت های اونا چ جور 

شاید بو نمیده 😅

آره منم دستور همبرگر بدون پیاز دیدم  و مثل اینک اصلش اینه  اما اونی ک من دیدم سس ورچستر ...

من یه برگر زغالی میشناسم تو خ ظفر برگرهاش عجیب خوشمزه است به نظرم ب سبک بدون پیاز درست میشه . طعم گوشت غالبه تو برگر 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز