2789
عنوان

چیکار کنم قوی باشم

116 بازدید | 8 پست

من یه آشنایی از خودم بگم دختر خیال باف هستم و خودم تو ذهنم آدم قدرتمندی فرض می کنم اما در واقعیت خیلی کم رو خجالتی هستم و نمی تونم با طرف مقابلم اون طور که باید حرف بزنم یا حقم و بگیرم امروزم با پدرم به مشکلی خوردم بازم نتونستم حرفمو بزنم سوتفاهم پیش اومد و لابه لای حرف زدنم بغض می کردم یه جورایی از خودم بدم میاد که انقد ضعیف هستم مسئله اینه که الان این شکلی ام دو فردای دیگه تو جامه به مشکل خوردم چه جوری از حقه خودم دفاع کنم و آدم قدرتمندی باشم؟ 

میشه راهنماییم کنین که چطور به یه آدم قدرتمند و شجاع بشم؟ 

واقعا امروز به قدری از خودم نا امید شدم که قطع امید کردم لطفا راهنمایی کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برعلیه خودت کودتا کن

همین

یکبار برای همیشه 

من برعلیه خودم کودتا کردم و زبونم شد۴متر

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

Fake it to make it  

اداشو در بیار تا کم کم بشه

اعتماد به نفس عزت نفس کنترل احساسات مدیریت خودت 

تمام

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین تو باید نترسی  واقعا  به نتجه برسی که حرف بزنی هیچی نمیشه واقعا  و یا بیای جویه افراد  همه آدما خودشون بابا خیلی یه مشت اسکول  خیلیا واقعا از حد آدم بودن هم آمدن پایین حتی از یه سگ هم کمتر بخاطر گناهانشان  ولی چنان اعتماد به نفسی دارن چنان  که نگووو   اگر الان خودتو قوی نکنی مثل سال پیش بخاطر رفتار های ضعیف از خودت بدت میاد  خواهشا گوش به حرفم چون منم دوره ابتدایی اینطوری بود ولی الان هیچ آدمی حتی مامانو بابام روی حرفم حرف نمیزنن    و اینم یادت نره قدرتمند کیه  کسی که  با پنبه سر طرف ببره  نه با دعوا   اره درسته خیلیا جاها باید دعوا کرد با حقتو بگیری   ولی بعضی جاها نه باید با مغالطه حرف بزنی و آروم  و روانشاد تاثیر بزاری جوری که فکن خوبی  ودرست میگی  تمام وکلا  و وکیل و اونایی که دادگستری  ازین مغالطه برای حرفشون استفاده میکنن     آدما ازون چیزی که فکر میکنی  کمترن  البته بعضیاشون  که فکر میکنییی خیلی  خفن ولی اونقدر بخدا خفن نیستن   آدمایی که ساده  بدون آرایش بدون شیله پیله اینا باعث بی اعتماد به نفس نمیشن چون تیپ نمیزنن بلکه بهترین هستن  چون خودشون دوست دارن

چجوری؟ 

یهو هرکی اذیتت میکنه جوابشو بده اما بی احترامی نکن

بخودت برس اعتماد بنفست بره بالا ورزش کن

تو اجتماع باش باشگاه مسجد کلاس و غیره

هر دفعه ک یکی ی چیزی میگه جواب دادن سخته ولی هربار روت بیشتر باز میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋