2777
2789

دکتر آرزو خوانساری نیا

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده روزه پیش نجفی عمل کردم خودم که معلوم نیست فعلا اما اونایی که تو مطب بودن بینی هاشون خوب شده بود 

کارای کامیابی هم قشنگه 

رضا کریمی هم بدک نیست

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
خودتون‌ پیشش رفتین؟

یکی از دوستام پیششون عمل کرده ،  خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

سبک وی (V) عمل میکنن یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

این آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

داخلش میتونین نمونه کاراشونو ببینید

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244

اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
مرسی عزیزم هزینه ش هم میشه بگی؟

نجفی ۳۵گرفت از من کامیابی میگفت ۴۵ کریمی ۳۲تومن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
من ده روزه پیش نجفی عمل کردم خودم که معلوم نیست فعلا اما اونایی که تو مطب بودن بینی هاشون خوب شده بو ...

خواهرمنم نجفی عمل کرده ولی اصلا راضی نیست.ماهی ۲بارمیگه بیا مطب برات ماساژش بدم حتی خود دکترهم به خواهرم گفته توی چندنفر یه نفر خراب میشه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏
خواهرمنم نجفی عمل کرده ولی اصلا راضی نیست.ماهی ۲بارمیگه بیا مطب برات ماساژش بدم حتی خود دکترهم به خو ...

چرا خوب نشده ایرادش چیه؟ 

پره های دماغش مشکل داره نوک بینیش روبه پایینه. وعفونت داشت

ای وای چه بد 

خب دکتر نگفت براش ترمیم میگنه

چرا گفت ترمیمش میکنم  ولی خواهرم میگه دیگه هزینه  رو بدم برم جای بهتری

گند خودشه نباید پول بگیره که این دکترا چقد پول دوستن