2777
2789
عنوان

مجبور شدم

147 بازدید | 9 پست

با یکی از آشنایان دور دوردور

برای انجام کارم رفتم تا جایی

4تا سیگار تو ماشین کشید تمام دود و بوش خفه کردم

انگار یکی زبونم قفل کرد هر چی میخواستم بگم بخت مادرت نکش نشد بگم

یعنی گفتم الان سکته میکنم نفس کشیدن سخت شد هر چی شیشه پایین آوردم فایده نداشت 

مردم عقل دارن اینم عقل داره 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار چی میکشید.اسمش

والا پشت نشسته بودم دیگه اسمش نمیدونم اما از جعبه معلوم بود مال زمان حسن قلی بود یعنی لاکچری نبود قدیمی بود

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
وای که چقدر آدمای سیگاری تهوع آورن

دوست دارم خفه شون کنم 

چون اصلا رعایت مردم نمیکنن

آخه 7صبح کله پاچه خوردی که سیگار میکشی! 

دوست دارم خفه شون کنم  چون اصلا رعایت مردم نمیکنن آخه 7صبح کله پاچه خوردی که سیگار میکشی!&nbs ...

واقعا بعضی از مردا انگار مادرزادی از داشتن عقل بی بهره ان

حالا شما نتونستی بگی خودشونم عقل ندارن که وقتی تنهان خودشونو با سیگار خفه کنن

وقتی یکی کنارتون حضور داره که نباید بی شعوریشونو ثابت کنن

الانم خودتو سرزنش نکن منم باشم انقدر با خودم کلنجار میرم که بگم یا نگم تهشم میرسیم به مقصد

تجربه شد برای بعدا که یه تذکر به چنین افرادی بدی

چندلیوان آب بخور حتما

من خودم همیشه آب جوش رو میذارم خنک بشه و چند لیوان در طول روز آب میخورم

برای همه چیز خوبه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
واقعا بعضی از مردا انگار مادرزادی از داشتن عقل بی بهره ان حالا شما نتونستی بگی خودشونم عقل ندا ...

دقیقا عزیزم 

خیلی ممنون حتما