2777
2789
عنوان

خواستگار خوب برای چه دخترایی میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 62 پست
نگفتم عقل و اختیار نیس و قسمتم منکرش نیس ولی تهش قسمته  منم اعتقاد نداشتم ولی الان دارم

ببخشید همش ریپلای میکنم نمونش مثال میزنی

دوس دارم قسمت قسمت که میگن ببینم چجوریه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش تا شش تابراشون میاد

واقعا چرا اینجوریه؟؟؟؟؟

حالا بعضیا میگن نه ....پسرا اینجور دخترا رو برای رابطه و سو استفاده میخوانو بعد ی مدتم ولشون میکنن

ولی من که هر چی تو دوروبریام نگاه میکنم میبینم اتفاقا هم رابطشون پایداره هم خونه و ماشینو ....به نامشون میکنن

ببخشید همش ریپلای میکنم نمونش مثال میزنی دوس دارم قسمت قسمت که میگن ببینم چجوریه

الان همه دنبال منفعت خودشونن وگرنه من که ندیدم کسی دنبال دختر سالم و زندگی سالم باشه 

واقعا چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ حالا بعضیا میگن نه ....پسرا اینجور دخترا رو برای رابطه و سو استفاده میخوانو ...

اره بخدا اینا ازنظر روانشناسی میگن افرودیتشون بالاست یعنی زنای جذاب ک رفتاربامردارو بلدن.درقیدوبندکسی نیستن .

منم هرکی دوروبرم دیدم با همه پسرابودن اخرشم یه شوهرپولدارو اروم نصیبشون میشه

الان همه دنبال منفعت خودشونن وگرنه من که ندیدم کسی دنبال دختر سالم و زندگی سالم باشه 

هستن من دیدم...معمولا اونایی که بی پولن دنبال دختر پولدار میگردن

دوروبرم دیدم که در به در دنبال دختر خوب میگردن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
اره خودمم دیدم

والا انقدر زیاد شده که فکر نمیکنم کسی ندیده باشه....

دخترای مجرد و تحصیل کرده و خانواده دار موندن تو خونه.اونوقت هر کی که رفته تو زندگی و مورد داشتیم بعد یازده سال زندگی با ی بچه جدا شده صف خواستگاراش ببین از کجا تا کجاس!!!!!!

بعد قسمت بد ماجرا اینه که خواستگاراش پسرای جوون و بعضا کوچیکتر از خودشن که تا حالا ازدواجم نکردن!