2777
2789
عنوان

به نطرتون من شلخته هستم؟😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 65 پست
تو به خودت میگی شلخته؟؟پس به خواهر شوهر من باید چی بگی که بچش میره زیر فرش دستشویی میکنه و همیشه از ...

😳😳😳😲😲😲😣😣🤮🤮🤮🤮

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

اونیکه واکتس میزنه کی گفته تمیزه؟؟تو تاید خشک بزن برق میفته وقتی نزاری جرم بگیره.اینو گفتم فکر نکنی انیپه مصرف واکتس جوهرنمکش بالا تمیز تر ازتو

من به شخصه دوست دارم از بیخ مرنب باشم بعضی ها تمیزیشون فقط ظاهره کافیه کشو کمداشوت بازکنی حساب کار دستت بیاد

شما در حد خودتون خوب هستین عزیزم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐

🙄🙄🙄

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
😐😐😐

بخدا چندتا میشناسم مدام جوهرنمک واکتس میخره چرا؟چون میزاره گوه همه جا میکیره بد میزنه هفته ای یبار.ولی من مدام سرویس حموم توالت هرروز صبح با تاید خشک میشورم ماهانه جوهرنمک میزنم برق میزنه وقتی نزاره جرم بگیره راحت تمیز میشه دیگ چرا شمیایی بزنی

بخدا چندتا میشناسم مدام جوهرنمک واکتس میخره چرا؟چون میزاره گوه همه جا میکیره بد میزنه هفته ای یبار.و ...

من همسرم مدام چای فلاکس بالاسرشه گاهی وقتاکلایادش میره بخوره خوب استکانش رنگ میگیره هزاربارم یادآوری میکنم خوب چی کارکنم دسشویی هم پسرم کوچیکه کامل یادنگرفته دسشویی میره خوب بشوره بااینکه خودم دوباره آبکشی میکنم بازم زودکثیف میشه دستاشویه جوری میشوره کلاشیرالات قطره ابه الانم پودرماشینی هاپرازنمکه گل مثل سابق تمیزنمیکنن که😑😑😑

من همسرم مدام چای فلاکس بالاسرشه گاهی وقتاکلایادش میره بخوره خوب استکانش رنگ میگیره هزاربارم یادآوری ...

خب شما نباید بزاری سرویس جرم بگیره اگه هرروز کمی سرویس خیس کنی پودر بریزی بد با فرچه بکشی بد ابکشی کنی جرمی نمیمونه.بخدااینا ریه نابود میکنه هیچ تمام بند کاشیاهم بلند میکنه باز میشه.همون استکاناتم باز همین تاید خشک بریز کمی بمونه بد با ظرفشور ضبر بشور تمیز میشن.مگه قدیم این چیزا بوده با خاکستر اتیش تمیز میکردن الان این دو محصول پدر پوست و ریه امون دراورده

اونیکه واکتس میزنه کی گفته تمیزه؟؟تو تاید خشک بزن برق میفته وقتی نزاری جرم بگیره.اینو گفتم فکر نکنی ...

وای من یه عمه دارم شاید باورتون نشه ولی کاشی های حیاطشم با وایتکس میشوره😳

خب شما نباید بزاری سرویس جرم بگیره اگه هرروز کمی سرویس خیس کنی پودر بریزی بد با فرچه بکشی بد ابکشی ک ...

من پودر رو میریزم تو یه قابلمه بزرگ و اب میریزم و استکانامو میزارم توش و میزارم رو گاز تا کمی ابش به جوش بیاد بعد میشورم تمیز تمیز میشن

من پودر رو میریزم تو یه قابلمه بزرگ و اب میریزم و استکانامو میزارم توش و میزارم رو گاز تا کمی ابش به ...

مااره خیلی تمیز میکنه من ماهیانه از جوهرنمک‌وغکتس استفاده میکنم همش پور ماشین میزنم عالی میشه چه سینک ظرفشویی چه استکانا سرویس حموم توالت همه جا

بخدا چندتا میشناسم مدام جوهرنمک واکتس میخره چرا؟چون میزاره گوه همه جا میکیره بد میزنه هفته ای یبار.و ...

منم روزی دوبار سرویس بهداشتی رو کلا همه حاضو میشورم از در و دیوار تا آینه و شیر و روشویی و... ولی یبار با تایید یا مایع یبار با جوهر نمک، بدون جوهر نمک به دلم نمیچسبه😁 البته مصرف زیاد جوهر نمک باعث از بین رفتن لوله ها میشه و من آگاهم به این مسأله و همچنان روند خودمو دارم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
من پودر رو میریزم تو یه قابلمه بزرگ و اب میریزم و استکانامو میزارم توش و میزارم رو گاز تا کمی ابش به ...

بو پخش نمیشه تو خونه اینحوری؟!

سفید کننده غلیظ دامستوس بگیر بوی خیلی کمی داره، یکمشو با آب رقیق کن در حد نصف استکان بشه، بعد بریز توی یه استکانت، یکم بچرخون توش و بریز تو یه استکان دیگه و همینجور ادامه بده و دست آخرم سیمکو باهاش بساب، هم مایع کم زدی هم استکان برق افتادن هم سینک شسته شده😂