2777
2789
عزیزدلمی مرسی ازت مهربون جان منتظر تایپیکت های پر از عشق و امیدت هستم دلمو شاد کن

چشمممم 😍😍😍

😘😘😘😘

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
ای جان😍😂 شیوه صحبتت منو یاد فارسیا انداخت. خودم فارسم

ی چن نفر بهم گفن😂

دیگه دیگه مااینیم

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به روی ماهت❤ تو بیشتر قشنگمممم😍❤🫂💐

😍😍😍😍😍😍

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
😍😍😍😍😍😍

❤❤❤❤❤❤❤💐💐💐😘😘😘

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
فدات بشم من،چون خیلی ماهی😍😍😍😍

☆ عزیز دلمی مهربون رفیق 

از عشق الهی میخوام زندگیت سرشار از عشق و شادی و ثروت باشه گلم😍🌷

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
دورت بگردم من

😘♥

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
مشخصع

خی کش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😍😍😍😍❤❤ دوست میدارمممم💕

من بیشترررر نفس😘😘😘🤤🤤❤

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😕

وه حق نیه وره کمربند وا هادن؟😐😂🤝🏽

یا وه موس چو هادن؟

یا وه چگ چگ هماسن وره لاب بزنن؟

فرفروک من😂❤️

خووودااا🥰💋🤤

ی چن نفر بهم گفن😂 دیگه دیگه مااینیم

جون که❤

خانم متبحر 😎

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤