2777
2789
تگم خرابه ولی خاتون بانووو _ نورجون ۷۸ _خوشمل چی سابقتونم دلبر اما وحشی والکور

دورت بگردم امکان بغل کردن ما خیلی زیاده🤪❤

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آقا هستم. 🙂 یه سوال  منظور از تگ کردن ، همون لایکه؟

خیر 

کابری ک تو سایت رو دوس دارین یروزی رو ببینین باید تگ کنین

@مهرپویا مث این

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
@مرمری1372     دوستت دارم

قلبم اکلیلی شد😍😍😍😍😍

منم دوستت دارم💜💙💛💛🧡❤💚

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
قربونت عزیزم😍 بچه ها خوبن؟ 

خوبن خداروشکر

امروز دهنمو سرویس کردن فردا قراره برای رادمهر تولد بگیرم انقدر ریخت و پاش کردن منو شوهرم عین کوزت جمع کردیم که خسته شدم

کوچولوهای تو چطورن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خوبن خداروشکر امروز دهنمو سرویس کردن فردا قراره برای رادمهر تولد بگیرم انقدر ریخت و پاش کردن منو شو ...

الهی 😘😍😍 مبارکتون باشه الهی جشن دامادیشو بگیری. خداقوت 🤗🤗 اره درک میکنم چی میگی واقعا سخته . در جریان تایپیک هات هستم عزیزم خدا بهت صبر و انرژی بده راستش خیلی خیلی خوشحال شدم رادمهرجون آلرژیش خوب شده خداروشکر کردم . خدا نگهدارشون باشه 😍😘😘😘

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خوبن خداروشکر امروز دهنمو سرویس کردن فردا قراره برای رادمهر تولد بگیرم انقدر ریخت و پاش کردن منو شو ...

بچه های منم خوبن البته از اول دی تا خود عید درگیر سرماخوردگی و عفونت گوش و عصب کشی دندونشون بودم. فروردین خداروشکر خوب بودن یه نفسی کیدیم. بچه داریه دیگه هر روز یه مدلن منم جدیدا اعصابم ضعیف شده دارو مصرف میکنم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
الهی 😘😍😍 مبارکتون باشه الهی جشن دامادیشو بگیری. خداقوت 🤗🤗 اره درک میکنم چی میگی واقعا سخته . در ...

ممنون عزیزم

اره رادمهر خوبه ولی از مهرتا الان دائم از مهد مریضی میگرفت اخر زد لوزه هاش ورم کرد شبا نفس نداره باید ببرم عمل کنن دربیارن دلمم نمیاد