2777
2789

@anahita65   💚

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصی بگو

چطوری تو

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌
@اعتصامی     @sarire     @fatishko80    

فداتشم ک😍🫂💕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بارون بهار شیراز 

۱۳۷۱۹۰ 

نینی یار جون 

آناااااناس

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
ووی 😍😍😍 عزیزمی 

💚😘😘😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بهترم‌قشنگم ولی تقریبا هرروز حداقل یبار گریه میکنم🥲مرسی از اینکه حالمو میپرسی.تو خوبی عزیزم؟

خداروشکر خوبم 💗💗 من بهت درخواست دوستی دادم میشه خصوصی حرف بزنیم؟؟ 

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 

یه کاربر بودن فکر کنم به اسم نیایش فکر کنم

سرگذشت و سرانجام زندگیشون خیلی ادمو به فکر میبرد

صبرشون گذشت شون

گالری طلا داشتن

امیدوارم هر جا هستن تنشون سالم باشه و دلشون خوش

تعلیق شدن ظاهرا

بارون بهار شیراز  ۱۳۷۱۹۰  نینی یار جون  آناااااناس

قربونت برم 🌱⚘خودتم برام عزیزی 😘😘😘🙋‍♀️

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.