2777
2789
خوب خداروشکر به حرف من گوش کن ضرر نمیکنی تا بریم مرحله بعد

چشم 

والا به زور خودمو نگه داشتم پیام ندم بهش🤦🏻‍♀️💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گل قشنگم😍😍😍😍❤❤❤❤

خواهش رفیق😌♥️🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

@ghandomii  

به شرط اینکه گونی های نون خامه ای رو باهم بخوریم😌😂

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿
@ghandomii     به شرط اینکه گونی های نون خامه ای رو باهم بخوریم😌😂

باشه 

😂😂😂 ولی اخرش نزاشتی ها دیدی گفتم 

پیروزی در آن من است😎

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
زهرا گل منی🌹🌹😍😍

♥️😌🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
باشه  😂😂😂 ولی اخرش نزاشتی ها دیدی گفتم  پیروزی در آن من است😎

بیا ایدی بدم خودت پیام بدهههه بفرستم واست اونم میگی تلگرامت بالا نمیاد 😂

ولی چون اجازه دادی نون خامه ای ها رو باهم بخوریم اسمت رو نمیزارم تو لیست تعلیقی ها چون باورم نکردی😒😂

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿
چشم  والا به زور خودمو نگه داشتم پیام ندم بهش🤦🏻‍♀️💔

حالا نگاه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..