2777
2789
@کاپوچینوداغ     حسم میگه خیلی عاقل هستن

ممنون از لطفی که دارید 💜

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قدیما ازین کاربرا می شناختم... ۱۱ سال پیش بود... همدیگه رو دیدیم و بغل کردیم و چلوندیم و الان ...

يعني همديگرو تو واقعيت ديديد و هنوزم باهم در ارتباط هستيد؟ چه جالب!!! يكم تعريف ميكنيد 

روم نمیشه بگم 🤗

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

@نازنیناینا  

@آرمانم_منتظرتم  

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
@eidknej       @ثاد     هر چند ثمین از بغل متنفره

😐چرا فک کردی من از بغل متنفر نیستم لعنتی

من دیگه اینو همه رفیقای اینجاااایم میدونن 

از بوسو بغل ک این داستانا بدمممممم میاد

ولی از جهت دیدن منم دلم میخواد پیش عم باشیم🥲

@tatijun من خیلی این خانم و دوست دارم نمی دونم چرا دوست دارم از نزدیک ببینمش 

مخصوصا پسر گلش پرهام 

مطمُنم خدا براش تو آسمون ها بهترین جایگاه و قرار  داده خوش به سعادتت  طیبه جان 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

هیچکیووووو

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...