الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورتون اینه که با دارو و امپول پریود شدن؟ مثل کسایی که تنبلی تخمدان دارن؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
مریضه و دارو مصرف میکنه،تقریبا۱۵ ۱۶ساله که فقط با خوردن قرص استروژن و پروژسترون یا تزریق امپولشون میتونه پریود بشه
از یک هفته قبل پریود باید مصرف کنه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
خدانکنه مثل اون بنده خدا باشین؛اون از نوجوونی درگیر سرطان شده دور از جون شما بخاطر همین فقط با مصرف قرص میتونه پریود بشه
کاش هیچوقت پریود نمیشد ولی مریض نمی بود