2777
2789
نه اون برا چی هست

باید با دکترت مشورت کنی حتما بعد بزنی

اگه پریود باشی قطعش میکنه اگه نباشی پریود میشی

ینی سه سوت جواب میده خیلییی خوبه

من تقریبا ۲ ماه خونریزی داشتم دکتر برام نوشت تا زدم قطع شد سریع

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲سالمه تاحالا نشدم 😪

اها 

درگیری فکری زیاد داری؟

میدونی اگر سلامت روح اوکی باشه مغز فرمان ترشح هورمون رو میده؟

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

خب اگه تنبلی داری اگر اضافه وزن داری باید تا میتونی وزن کم کنی منم فقط با آمپول وقرص پریود میشدم تنبلی شدید داشتم هر دکتری هم که میرفتم میگفت باید وزنتو تا میتونی بیاری پایین،طی یک سال وزنم رو کم کردم وبالاخره بعد ۱۵سال طبیعی پریود شدم. 

چه پاگسازی عزیز من اون حجامته ک خوبه چون  خون کثیف میره پریود خون سالم و تمیز ادم میره جز کمخون ...

نمیزاره پوکی استخوان بگیری .نمیزاره پادرد اینا بگیری دکتر فوق تخصص زنان میگف

وزنت چند بود وچند شد که طبیعی پریود شدی 

من وزنم تا ۱۰۰رسیده بود ولی ۳۰کیلو طی یک سال کم کردم 

حتی اگه یک کیلو اضافه وزن هم باشه باز جلو پریودی رو میگیره

چون تواین افردا چربی شکمی زیاده وباعث میشه دور تخمدان ها رو چربی بگیره وهمین مانع کارکردشون میشه. من هیچ وقت فکرشو نمی کردم که بدون داروپریود بشم ولی خدا رو شکر شدم.