2777
2789

این عدد تیرویید در بارداری بالا هستش؟؟؟

4.95

اگه تو بارداری داروی تیرویید مصرف نشه چه اتفاقی میفته؟؟؟

(چون عکس نمیاد نذاشتم)

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باردار هستید نمیرید پیش دکتر ؟!!  بله این عدد بالا هست دارو مصرف نشه، عقب ماندگی ذهنی میا ...

برای من نیست

یکی از اقوام تو ماه هفتم تازه یه دکتره دیگه براش آزمایش تیرویید نوشته ایشون مصرف نمیکنه زیر بار نمیره تیرویید داره گفتم اینجا سوال کنم ببینه مطمئن بشه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
فکرکنم زیرسه برای باردارنرمال هستش وبایددارومصرف کنین

ایشون یکی از نزدیکان من هستش دارو مصرف نمیکنه هر کاری میکنیم زیر بار نمیره😒

برای من نیست یکی از اقوام تو ماه هفتم تازه یه دکتره دیگه براش آزمایش تیرویید نوشته ایشون مصرف نمیکن ...

دکتر دارو تجویز کرده و ایشون مصرف نمیکنه؟!! 

من رشتم استثانیه، بهش بگید وقتی شعور نداری تو چرا حامله میشی؟!!! دکتر قرص مینویسه نمیخوری ؟! مگ دکتری؟!!!! 

بگو فردا دو دستی کوبیدی تو سرت که چرا بچم عقب مانده شد بدون خودت کردی! از خدا شاکی نباش. 

ببخشید این لحنمو اخه حرصم میگیره هر روز شاهد بچه هایی هستم ک بخاطر بیشعوری والدین استثنایی شدن...😤

من رشتم استثانیه، بهش بگید وقتی شعور نداری تو چرا حامله میشی؟!!! دکتر قرص مینویسه نمیخوری ؟! مگ دکتر ...

واقعا درست میگید

اعصاب مارو هم خورد کرده جالب اینجاس تحصیل کرده هم هست

این تازه تو ماه هفت فهمیده تیرویید داره قبل اون آزمایش تیرویید نداده بود

بنظرت تا الان مشکلی پیش نیومده برا بچه؟؟

۲ یا ۳ماه دیگه زایمانشه

ایشون یکی از نزدیکان من هستش دارو مصرف نمیکنه هر کاری میکنیم زیر بار نمیره😒

عزیزم حتماتاکیدکن استفاده کنه بخاطربچش اگه خدایی نکرده دچارعقب موندگی بچه بشه یک عمرپشیمونی براش داره

عزیزم حتماتاکیدکن استفاده کنه بخاطربچش اگه خدایی نکرده دچارعقب موندگی بچه بشه یک عمرپشیمونی براش دار ...

ببینیم میتونیم راضیش کنیم 

خیلی ناراحتم براش

خیلی آدم یک دنده و قدی هستش

نخوردن قرص باعث آسیب به بچه میشه ینی چی لج کرده

میگه اشتباه میگن اونا