2777
2789
ن با لیزر کمتر میشه اما خوب نمیشه اگ ب خودت روغن زیتون بزنی ب مدت طولانی ترک کمتر میخوری اما قبلیا ن ...

یه کرم خریدم اسمش یادم نیست ولی مال ترک بود..هیچ تغییری ام نکردم بعد حموم میزدم.دیگ استفادش نکنم؟

Freedom

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر پوست و گفت حقیقتش اینه که راه درمانی نداره مگه برای اون ترک هایی که تازه افتادن یعنی خ ...

بله منم همسرم همه جاش داره دوران باشگاه رفتنش هی چاق و لاغر شده حتی کمرش پر ترکه اما مهم نیست بنظرم حتی ب چشمم نمیان منم دارم اصلا چیز مهمی نیست واقعاااا

خیلییییییی رومخههههههه😭😭😭😭😭

نه زیاد،من با اینکه بنفش و قرمز و پوستمم سفیده و خییییییلی تو چشم هستن زیاد باهاشون مشکل ندارم و یجورایی قشنگن از نظرم،ولی خب تو جامعه ما جا نیفتاده ک خودمون و بقیه رو همونجور که هستن دوست داشته باشیم ،همه هم میگن ترکهام به مرور داخلش سفید میشه ،ک اگه بشه دیگه تو چشم نیست زیاد ،ولی من بدنمو همینجور ک هست دوست دارم و وقتیم ک لاغر بودم ترک سفید باریک داشتم و مشکلی هم نداشتم باهاش ،روریم ازدواج کنم و از ترکهای پوستیم انتقاد شه طرف رو میترکونم😂🚶🏻‍♀️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یه کرم خریدم اسمش یادم نیست ولی مال ترک بود..هیچ تغییری ام نکردم بعد حموم میزدم.دیگ استفادش نکنم؟

گفتم ک هیچی نمیشه روغن زیتون خوب پوستتو شفاف میکنه اثرش طولانی مدت مثلا پنج شش ماه اما فقط نمیزاره زیاد بشه در طول روز مایعات زیاد بخور

نه زیاد،من با اینکه بنفش و قرمز و پوستمم سفیده و خییییییلی تو چشم هستن زیاد باهاشون مشکل ندارم و یجو ...

اخه من قبلش بنفش و صورتی نبود . راستشو بخوای همه بدن بی نقص رو دوسدارن 

Freedom