2777
2789
عنوان

جواب رلمو چی بدم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری؟

اره🥺مامان باباشو وقتی بچه بوده از دست داده خیلی تنهاست من یکم عصبیم اینقدر سرش داد میزنم ولی من تاحالا عصبانیتشو ندیدم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

اره🥺مامان باباشو وقتی بچه بوده از دست داده خیلی تنهاست من یکم عصبیم اینقدر سرش داد میزنم ولی من تاح ...

🥺عزیزمم

اشکال نداره سعی کن بهش محبت کنی اگه می‌دونی آدمیه که آسیب نمیزنه بهت اینجوری هم خودت حس بهتری داری هم اون

🥺عزیزمم اشکال نداره سعی کن بهش محبت کنی اگه می‌دونی آدمیه که آسیب نمیزنه بهت اینجوری هم خودت حس به ...

خیلی مهربونه اینقدر هوامو داره که خونوادم ندارن ینی من هرچی بگم نه نمیاره واقعا یه فرشتست

توام انقد اذیتش نکن گناه داره🥲

من چون تویه خانواده پسر دوستی بزرگ شدم اینقدر که بهم محبت میکنه بعضی وقتا گریم میگیره میگم من لایق این همه خوبی نیستم🥺🚶🏻‍♀️

نمیدونم ک دردم چیه🤦🏻‍♀️ ولی خب بهش گفتم ک اینجورم و نشون دادن احساسم برام سخته

منم نمیدونم چ مرگمه خیلی زود عصبی میشم ولی زودم اروم میشم تو دل ندارم