2777
2789
عنوان

کرا.شم بهم یچی گف

317 بازدید | 25 پست

دیروز داشتیم رد میشدیم کاغذ عطر گرفت جلومون ازش گرفتم 

گفت مرسی گفتم خواهش میکنم گف ایشالا عروسی بچه هات برگشتم خندیدم اونم داشت با خنده نگام میکرد😂

سری قبلم سه نفر بودیم قبل اینکه برسیم سه تا اماده کرد گرفت منم نامردی نکردم سه تارو ورداشتم خندید😶

یسریم قبل تر داشتیم رد شدنی میخندیدیم ادا خندمونو در اورد منم پرو تر از خودش اداشو در اوردم 😂جالب اینجاست کم نمیاوردیم همونجور ک را میرفتیم صدامونو میبردیم بالاتر ادای همو در میاوردیم 

اخر سرم ک یه پسره از پشتمون رد میشدو صدا زد همو نگا کردن خندیدن😫نفهمیدم دلیل این کارشو 

خلاصه دوستم میگه همکلاسیاش میگن ک طرف ر.ل داره

:/

بنظرتون چه کنم اونم روم کراش بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوشش اومده بود که تو اون کاغذا شمارشو میداد.چون معلومه خجالتی هم نیست ماشالا

براش جنبه ی فان داری

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

طفلی عطر فروشه

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

یکم سنگین باشه خیلی تو دسو پایی واقعا چطور میتونی انقد سبک باشی 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭