2777
2789
عنوان

ماه رمضون کوله بارشو از امشب میبنده ومیره تا رمضان بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تشنمه  وای سر دلم میسوزه وای چشام سیاهی میره وای بیحالم  وای فلان جا نمیتونم ببرمت ...

بیخیال عزیزم یکم بهشون حق بده.واقعا سخته.من با دوتا بچه کوچیک با زبون روزه خیلی سختم بود تازه شوهرم بخاطر معده و دیابت روزه نبود اونم بود گاهی ام مادرشو میورد تازه مجبور بودم با زبون روزه براشون غذا بپزم سفره بندازم جمع کنم چای بزارم و ظرف بشورم و...🤒

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

وای تشنمه  وای سر دلم میسوزه وای چشام سیاهی میره وای بیحالم  وای فلان جا نمیتونم ببرمت ...

آخی چه دل پری داری عزیزم .برا اینکه تو از دستشون راحت بیچشی تو هم روزه میگرفتی دیگه خودتم نق می‌زدی 🤣🤣

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
قبول باشه خواهر ایثارگرم

ممنون خواهر گلم.😂😂عزیزم منم به شوهرم نق میزدم آخه سختم بود خصوصا که میرفت مادرشم میورد 

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

قبول باشه خواهر ایثارگرم

آخه مادرشم مریضه باید برای اون جدا و کم نمک غذا گذاشت و برای خواب بعدازظهرش بچه ها رو ساکت کرد.منم بخاطر نق هام فکر نکنم ثوابی کرده باشم😁

آخه مادرشم مریضه باید برای اون جدا و کم نمک غذا گذاشت و برای خواب بعدازظهرش بچه ها رو ساکت کرد.منم ب ...

خب یه جورایی حق داشتی ولی کاش مادر شوهر نشنیده باشه

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
آخه مادرشم مریضه باید برای اون جدا و کم نمک غذا گذاشت و برای خواب بعدازظهرش بچه ها رو ساکت کرد.منم ب ...

چقد خوبی شما...از خودم شرمگین شدم

چند سالته

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی❤
خب یه جورایی حق داشتی ولی کاش مادر شوهر نشنیده باشه

نشنید خداروشکر.