2777
2789

سلام همگی ، عبادات قبول و التماس دعا

۱۸ ماه اقدامم و منتظر یه نی نی کوچولو 😍

تجربه ی این‌طوری اگر دیدید از کسی و یا داشتید خودتون  لطفاً در اختیار ما هم بزارید ، خیلی هیجان دارم که سیکلم تموم بشه و ببینم چ خبره 

من سه روز از تخمک گذاریم که گذشت (یعنی وسط سیکلم الان ) ، پهلوی راستم گرفته ، انگار که جای سرد و سفت میخوابی آدم کلیه و پهلو میگیره،اونطوری شدم 

سینه ی راستم هم سنگین شده 😳

گاهی کمر درد پریودی هم دارم 

خیلی ببخشید ولی واژنم حباب بیرون میده زیاد ( اصلا تا حالا این‌طوری نبودم 😳) ، بعضی ها میگن مال رابطه جنسی هست ، ولی من چند روزه نداشتیم و الان هرچی میگذره حباب بیشتر میشه که 

یه نفخ شدیدی هم دارم 

کسی با این شرایط بوده که باردار باشه ؟ 

انقدر زود نشون میده بارداری خودش رو ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم به علائم توجه نکن و بیتفاوت باش....

ماه قبل من اقدام داشتم انقدر به علائم توجه کردم و هی اومدم نی نی سایت که دوییدم رفتم آزمایش دادم منفی بود وچند روز بعدش هم پریود شدم...فکر کردن به بارداری خودش باعث میشه باردار نشی

بی بی چک بزن

الان؟😳

خیلی دارم تا موعدم 

بعدشم بی بی چک ها تمام شدن کاذب‌ ، خودم که نمی‌زنم هیچ ، تازه ب شدت ب همه توصیه میکنم استفاده نکنن ، چون منفی باشه دروغه , مثبت باشه دروغه 😐 

شانسی مگر درست دربیاد بی بی 

پیشنهاد میکنم به علائم توجه نکن و بیتفاوت باش.... ماه قبل من اقدام داشتم انقدر به علائم توجه کردم و ...

متاسفانه نمیشه فکر نکرد ، یک سال و نیمه منتظرم 😔

فکر و ذکر خودمو شوهرم همین موضوع هست 

ولی خب ب علائم هم هیچ اعتباری نیست ، اینم میدونم 

ولی این تغیرات داخل خودم خیلی آشکار اتفاق افتاد، فکر کردم که شاید واقعا خبریه

حالا پناه بر خدا 😭😔

خدا دامن شما رو هم سبز کنه به حق امام زمان💚

ولی من برا بچه‌ام که زدم درست بود الان که میزنم منفی واقعا هم باردار نیستم

بارها برام هاله انداخته ولی خبری نبوده ، 

تو همین سایت چند روز پیش یکی دو بار تا ده روز بعد از پری زد منفی بود ، پاشد رفت آزمایش مثبت بود 

متاسفانه نمیشه فکر نکرد ، یک سال و نیمه منتظرم 😔 فکر و ذکر خودمو شوهرم همین موضوع هست  ولی خ ...

انشاالله که بارداری عزیزم....

اما بذار برات بگم این فکر نکردن چقدر مهمه....

من ۴ سال بود بچه دار نمیشدم، با کلی دکتر و دوا و درمون و آی یو آی و اینچیزا هم باردار نشدم،تا این که کرونا اومد...اسفند ماه بود که کرونا خیلی سروصدا به پا کرد،به شوهرم گفتم قید بچه رو فعلا میزنیم من بچمو نمیارم تو این دنیا که پر مریضی و نمیدونیم این مریضی چیه...از فکر بچه اومدیم بیرون، ماه بعدش یعنی ۲۱ فروردین من باردار بودم ،بدون دارو ،بدون قرص و آمپول،،پس خواهرم استرس نداشتن خیلی مهمه

بااااااااااید خودتو مشغول یه کاری بکنی که از فکر بچه بیرون بیای