2777
2789
عنوان

پیگیری پرونده پزشک قانونی بعد کتک

6163 بازدید | 61 پست

دیروز صبح رفتم دنبالش فعلا باید وایستم بعد تعطیلات نامه بدن 

همچنین دیروز مادر خودم و پدر مادر اونو ورداشتم رفتم خونه ساعت 11 بود و هنوز نرفته بود سر کار و درم از داخل کلید انداخته بود که نتونیم باز کنیم و هر چقدر زنگ میزدیم جواب نمی‌داد آخرش جواب مادرشو داد و گفت باز نمیکنم پدرشون داشت از عصبانیت منفجر میشد نهایتا صدای دادو بیداد پدره رو شنید و باز کرد رفتیم نشستیم تصمیم گرفته بود برخلاف همیشه که ساکت میشد این بار با دادو بیداد و قلدری پیش بره میگفت این هر کاری میکنه بکنه من همینم که هستم پدرش گفت همین که الان 11 صبحه و اومدیم و تو سر کار نیستی همین که دیشب پدرخانومت رفته موهای پسرتو کوتاه کرده همینکه ماشین خراب شده زنت رفته درست کرده و... نشون میده تو یک آدم بی‌عرضه بی مسئولیت بدرد نخوری که لیاقت خانواده نداری 

خلاصه خیلی ازین حرفا زد ولی این کوتاه نمیومد میگفت من همینم هیچکس حق نداره به من چیزی بگه 

ازونجایی که پدرشون به شدت دیکتاتوره شنیدن این مدل حرف زدن براش تازگی داشت یهو یک جوری قاطی کرد بلند بلند حرف می‌زد و گریه میکرد که تو آبرو منو بردی تو غلط کردی زن گرفتی بچه دار شدی 

بچه ها میدونم الان حتما میگید چه پدرشوهر مهربونی ولی اینطوری نیست اون الان فقط ازین ناراحته که چرا هرچی من در مورد بچه ش گفتم درسته چون حرفمو باور نمی‌کرد ولی این بار با چشم خودش دید و این خیلی براش سنگین بود بیشتر فکر می‌کرد با این مساله آبرو خودش رفته 

خلاصه گفت بپوشید باید با ما بیایید باغ اونجا صحبت کنیم و شب هم بمونید یعنی چی اینقدر غیر اجتماعی هستید (مطمئنم این کارارو می‌کرد که نرم شکایت نکنم و پزشک قانونی نرم ) 

رفتیم دوساعت اول که خواب بود بعدشم از خونه اصلا بیرون نیومد منو پسرمم با درختا و حیوونا مشغول بودیم اونام با ما خوب بودن بعد یک ساعتم گفت بپوشید بریم باز پدرش داغ کرد کلی عصبانی شد ولی این حرف خودشو زد مجبور شدیم برگردیم
موقع رفتن پدرشون گفت تو با بچه بیا به ما سر بزن بذار این نیاد من آدم‌ش میکنم گفتم اون تصمیمش رو گرفته ولی چشم
بچه ها پدرشون خیلی دو رو ولی اگر در ظاهر باهاش خوب باشی اوکیه و فقط همینو میخواد منم در ظاهر خوب بودم که موقع طلاق حداقل بچه رو ازم نگیرن اذیتم نکنن
البته مادرشون سراپا از پسره طرفداری می‌کرد هر چی میگفتم یک دلیلی میاورد ولی انگار تو راه تو ماشینشون پدره یک گوشمالی حسابی داده بود دیگه تو باغ با من خیلی خوب شد
دوشنبه میرم پرونده پزشک قانونی رو تکمیل میکنم
کل دیروز نه نگاش کردم نه باهاش حرف زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شکایت کن و تا آخرش هم پیگیر کارهاتون بشین تا ،،،

حتما پیگیری میکنم که دومین پرنده خشونت خانگی ام بره روی سابقه ‌ش 

من فقط اشتباه کردم زنگ نزدم پلیس اگر زنگ میزدم خیلی کارم راحت تر میشد اینا الان میخوان با من مهربون باشن که کاری نکنم 

حتما پیگیری میکنم که دومین پرنده خشونت خانگی ام بره روی سابقه ‌ش  من فقط اشتباه کردم زنگ نزدم ...

بالاخره الان هم دیر نشده برین پزشکی قانونی و بعدشم شکایت کنین به شرطی که تا آخرش پیگیر کارهاتون بشین

عزیزم خیلی خوشحالم برات که از ترس هات داری دور میشی، نترس دختر قوی ، فقط به آینده قشنگ خودت و پسرت فکر کن ،، درسته چالش زیاد داری ولی بالاخره همه چی آروم میشه 

برات بهترین هارو آرزو میکنم

هرروز میام چک میکنم ببینم چیزی نوشتی یانه💗

گول نخور عزیزم 

در ظاهر خوب باش 

ولی کار خودتو بکن 

خودتو نجات بده 

اون بچه را نجات بده 🥹🥹🥹🥹🥹

مشاور میتونه این دیونه بازی ها را ثابت کنه؟اون وقت صلاحیت نگهداری بچه را دیگه نداره 

عزیزم بچه را به هیچ عنوان بهش ندیا شده از مهره بگذری بچه را نده 

شده یه پولی بدی به طرف بچه را نده🥹🥹🥹🥹

اسی هنو طلاق نگرفتی؟؟؟ من داشتم اون تاپیکت که مشکلات همسرتو نوشته بودی میخوندم خوشحال بودم که میخای ...

کلا زد زیر همه چیز میگه توافق نمیکنم هر کاری دوست داری یکن حتی پدرش هم باهاش حرف زد گفت بذار بره اقدام کنه پدرش گفت بچه چی گفت بچه پیش من میمونه اصلا اینجوری نبود خیلی کارم سخت شده 

سلام عزیزم خوبی؟ بهتری؟ من چندوقتیه پیگیر تاپیکات هستم.

قلبم به درد اومد از سختیایی که کشیدی، لطفا به خودت رحم کن و جدا شو با یه وکیل کاربلد صحبت کن و در قبال بخشش مهریه حضانت بچتو بگیر، از دنیای بعد از طلاق انقدر واهمه نداشته باش مطمئن باش هرچیزی که باشه بهتر از وضعیت الان شماست، اون آقا هر روز داره شمارو از از خودتون دورتر و دورتر مبکنه و یه روز به خودتون میاین میبینین که شدین مثل همسرتون پس لطفا تا دیر نشده برای رهایی و آرامش روح و روانتون قدم بردارید.

حتما از خودت بهمون خبر بده من یکی خیلی نگران شما میشم❤

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

گول نخور عزیزم  در ظاهر خوب باش  ولی کار خودتو بکن  خودتو نجات بده  اون بچه ...

فقط همینو بگم که این اشتباه بخاطر بچه از مهرت بگذری اسی

ولی از بچتم نگذر،هر کی دیدم از مهرش گذشته پشیمونه به چند دلیل

حضانت کوچولوت چه دختر چه پسر تا ۷با مادره

پدر حتی اگه بیاد حضانت محضری امضا کنه که حث حضانت‌ بچه با مادره بعد سالها حتی،میتونه بزنه زیرش و شکایت کنه و متاسفانه حق رو میدن به پدر

بچته جونته عمرته ازش نگذر،ولی بخاطر حضانت از مهرتم نگذر و با وکیل مشورت کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم