تو این اخرین سحر ماه رمضان اگه میشه واسه دخترم دعا کنین از دیروز اسهاله بچم هرچی هم دادم افاقه نکرده دیگه فردا میبرم دکتر چاره نیس تا حالا اینجوری نشده بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماست پرو بیوتیک بده سوپر مارکت داره یا پودرش از دارخونه بگیر دو سه تا ساشه بگیر اوکی میشه زود البته روزی یک الا ۲ تا بیشتر نمیشه استفاده کرد ک معمولا با همون اولی خوب میشه
عزیزم احتمالا از ویروسه ، تا سه روزه ، هر کاری هم بکنی عایده ایی نداره ، باید دورش بگذره ، چون و منو همسرم و دخترام هم دو هفته پیش این ویروسو گرفتیم به دخترت چیزای شیرین نده که بدنر میکنه ، میتونی از نت سرچ کنی که چی براش خوبه ، چی بده ، انشاله که زودتر خوب بشه دخترت
چند تا گردو مغز کن چوبای خشک داخلشو بردار با دوتا استکان آب بذار بجوشه که تقریبا بشه ی استکان. بعدش صافش کن بده دخترت بخوره. ۸ تا اینا مغز کن. چوب خشکایی توش هست اونا رو میگم. آب رو آتیشه.