2777
2789
پسرم لوزه داره، شبایکم صدامیده نفس کشیدنش، ازطرفی دخترم صبح ها سریع باصدابیدارمیشه وبعداذیت میکنه ون ...

عزیزم عادت میکنن،،،ب نظرم داری تنبلی می‌کنی ببخشیدا ،،،و یکم هم ب فکر خواب و راحتی خودتی ،،،منم سه تا بچه پشت هم دارم ولی عادت میکنن و با صدای هم مبخوابن ،شوهر من مثل تراکتور خر و پوف می‌کنه و نوزادم ک الان پیشم می‌خوابه انگار نه انگار،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه، جدانمیشن، بازبرمیگردن، پسرم میگفت چراشماباهم باشن من تنها

خب با اینکه اشتباهه همتون باهم یا توی سالن یا اتاق پیش هم بخوابید اما حتما دخترت دو سال شد جای بچه ها رو جدا کنید خداوکیلی. یکم هم ممارست بخرج بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم عادت میکنن،،،ب نظرم داری تنبلی می‌کنی ببخشیدا ،،،و یکم هم ب فکر خواب و راحتی خودتی ،،،منم سه ت ...

دقیقا همینه. اسی نمیخواد سختی بکشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برا رابطه هم میریم اتاق ولی هیچکس تنها نمیخوابن تو اتاق  بچه های منم خیلی سرصدا میکنم پسرم ساع ...

خسته شدم، انقدبش گفتم گوشی دست نگیر قبل خواب، چقدبگم؟ انقدتوگوشی نگامیکنه تابخوابه، چقدکوچیک شم؟ خودش نبایدبفهمه؟ 

همش می‌گه نمیشه نمیشه ،،،خب با حرف زدن و برو بخواب ک کسی یاد نمیگیره فقط ممارست و پیگیر بودن میشه ،، ...

من پسرم ۵سالش بود دخترم دنیا اومد هر شب میگفت پیش شما بخوابم میگفتم نه اون شیر میخواد مجبورم پیش من باشه براش قصه میخوندم میخوابید گاهی شبا میومد پیشم باز می بردم سر جاش تا دیگه بهانه نگرفت الانم دخترم دو سالشه اونم بردم اتاق پسرم کلا دیگه جدا میخوابن اما خیلی شبا خوابم حروم شد رفتم اومدم اذیت شدم اما انجام شد

همیشه ک خواب نیس منظورم بیان کردنه  بعد۲تا بچه انقدرباید راحت باشی ک بگی دوست دارم کنارت بخواب ...

چرا... متاسفانه انقدخسس ک زودمیخوابه صبح زودم بیداره، شبااززودخوابیدنش اذیتدمیشم چون خوابم نمیبره، صبح زودم پامیشه رابطه میخواد بدخوابم میکنه، من میمونم و خواب نرفته ودوتابچه تاااااشب

برا رابطه هم میریم اتاق ولی هیچکس تنها نمیخوابن تو اتاق  بچه های منم خیلی سرصدا میکنم پسرم ساع ...

عزیزم کار شمام اشتباهه زن و شوهر حریم خصوصی میخوان. بچه باید ببینه مادر پدرش حریم دارن تا یاد بگیره. جدای از اینها بچه ها باید مستقل بخوابن جزئی از فرایند رشد و استقلالشون هست.

الان بزرگ میشن میبینی خودشونو میزنن به خواب میبینن ا مامان بابا چرا رفتن تو اتاق چرا برگشتن. یهو شب بیدار میشه ا چرا مامان بابا نیستن تو اتاقن چی کار دارن؟! اصلا نباید اجازه داد همچین علامت سوالهایی توی ذهن بچه ایجاد بشه

خسته شدم، انقدبش گفتم گوشی دست نگیر قبل خواب، چقدبگم؟ انقدتوگوشی نگامیکنه تابخوابه، چقدکوچیک شم؟ خود ...

عزیزم روان شناسا میگن مردا اصلا حرف غیر مستقیم رو متوجه نمیشن و اون‌فکر می‌کنه این طوری دوست داری ،،نیاز ب گفتن نیست جاها رو کنار هم بنداز و بگو بیایید بخوابیم عمرا بگه چرا ،،اگه هم گفت بگو مثلا خانواده اییم ها ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم عادت میکنن،،،ب نظرم داری تنبلی می‌کنی ببخشیدا ،،،و یکم هم ب فکر خواب و راحتی خودتی ،،،منم سه ت ...

اخه خواب خودم اوکی نباشه خسته میمونم. ولی بازم بایدتلاش کنم

بیخیال این غرور رو زندگیتون ممکنه تاثیر بد بذاره.چیزی از شما کم نمیشه که بهتره ماخانما بگیم چون ممکنه اقایون واقعا متوجهش نشن

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

من پسرم ۵سالش بود دخترم دنیا اومد هر شب میگفت پیش شما بخوابم میگفتم نه اون شیر میخواد مجبورم پیش من ...

دقیقا آدم اذیت میشه و طبیعیه ولی خب ارزش داره برا استقلال روحیه بچه ها هم خوبه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دقیقا آدم اذیت میشه و طبیعیه ولی خب ارزش داره برا استقلال روحیه بچه ها هم خوبه 

دقیقا