سلام خانما. همسرمن اوایل عقدوازدواج انقدبمن وابسته ومحبتی بود، که حتی درروز ک میخوابیدیم میگفت روی دست من بخواب، همش بغلم میکرد، ولی الان بمرور بعد دوتابچه وگذشت ده سال اون باپسرم توپذیرایی میخوابه من ودخترم تواتاق خواب، وپسرم چهار سالشه، دخترم نه ماه. میخوابه کنارپسرم ک اگه صبح بیدارشد دخترموبیدارنکنه وتوی هال بمونه این خیلی خوبه ولی دارم اذیت میشم ازاینکه عادت کرده ب تنهاخوابیدن، ببخشیدفقط وقتی رابطه بخوادمیادکنارم ب محبت و بغل بعدش سریع میره، خیلی ناراحتم ازاین موضوع، ازطرفی بهش حق میدم بخاطر راحتی منودخترم مجبوره ازطرفی غرورم اجازه نمیده بگم بیاپیش من بخواب از طرفی خودم دارم افسرده میشم واقعا دوست دارم بازم برگردیم ب روزایی ک کنارش میخوابیدم. نظرتون چیه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم اقاتون داره رعایت حال سما و دختر نه ماهتون رو میکنه نگران نباشید یکم که دخترتون پا به سن بزارا همه چی مثل قبل میشه الان دیگه شما دوتا کوچولو دارین که باید رعایت حالشون رو بکنید ولی از نظر من با شوهرتون این مشکل رو در میون بزارید تا دلیل منطقیشو بهتون بگه❤
ببخشید یعنی چی میخوابه پیش پسرت که نیاد دخترتو بیدار کنه؟!
اصلا چه سبکیه انتخاب کردید
کاملا اشتباه از شما بوده.
از یه طرف شوهرت رو دور کردی از طرفی پسرت که باید مستقل بخوابه رو وابسته باباش کردی.
مخم سوت کشید
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....