2777
2789

بچه ها منو جاریم ی چن ماهی بود ک با هم خیلی صمیمی شده بودیم. به طوری‌ک کم کم رازا و درد و دلامونو پیش هم میگفتیم خلاصه ک مث دو تا خواهر شدع بودیم.تا اینکه...

هستید ادامشو بگم؟ از قبل تایپ کردم.

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره🙄

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

بچکون

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

تو این چن ماهه که رابطمون صمیمی شده بود مثلا اگ اون یکی جاریمون قبلا حرفی پشت سر دوتا مون گفته بود میگفتیم ب هم و هردومون قسم سخت میخوردیم که بین خودمون بمونه و هیچ وقت این حرفا پیشش گفته نشه.بخدا اینم بگم اون اول این تورو پهن کرد و منم گرفتارش شدم.

بله کاش زود بزاری

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

گزینه را انتخاب کنید

1-جاری رفت همه چیو لو داد

2--جاری با شوهرش ریخته بوده رو هم

3-جاری رابطشون بهم زد

۴-جاری جاسوس بود

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

خلاصه که منم پیش خودم میگفتم اینکه انقد مورد اعتماده و انقد منو امین خودش میدونه ک میاد درد و دلاش و گِله گیهاشو میگ خب منم بگم ک اون پیش خودش فک نکنه من بهش اعتماد نکردم

گزینه را انتخاب کنید 1-جاری رفت همه چیو لو داد 2--جاری با شوهرش ریخته بوده رو هم 3-جاری رابطشون ب ...

معجولانه گزینه اوله😑🤦🏻‍♀️😂

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️