2777
2789

آقا سلااام 

طرف بعد مدت ها اومد باهام صحبت کرد و دعوتم کرده تو هفته آینده بریم بیرون 

واقعااا نمیدونم چی بپوشم چجوری برم 

و اینکه باید از خابگاه برم باید مغنعه بپوشم ضایع نیست؟😂

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم تو قرار اول تو ذهنش موندگار بشم؟؟ چی بپوشم چه رنگی چه جوری رفتار کنم؟ 

تجربه ندارم استرس دارم😑

و اینکه طرف تا حالا از نزدیک منو ندیده دورا دور همو میشناختیم و هم دانشگاهیمه

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
بو واسه موندگار شدن خیلی مهمه  تجربش و دارم  ادکلنننن

عطر شیرین بزنم خوبه؟

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو واسه موندگار شدن خیلی مهمه  تجربش و دارم  ادکلنننن

وای من قرار اول با یکی رفتم

انگار با ادکلن دوش گرفته بود ادکلن هم بو سوسک کش میداد دلم میخواست بالا بیارم

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
منم موخام 

بیا بریم😂🤌

وای من قرار اول با یکی رفتم انگار با ادکلن دوش گرفته بود ادکلن هم بو سوسک کش میداد دلم میخواست بالا ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بچسه بندازه گردن طرف هم قشنگه هم توش بو‌ داره هم فضا از سنگینی درمیاد جو شوخی خنده حاکم میشه

عرررر🤣🤣🤣

بریم دادا سینگلی بد دردیه خخخ

منم کشیدمشسش تازه دارم درمیام اگه طرف اوکی باشه😂

نه مقنعه نپوش....ی لباس خوشکل و سنگین رنگین بپوش....آرایش ملایم داشته باش....و خیلی خودت رو هیجان زده و یا دلباخته نشون نده....خشک و بی روح هم نباش...‌امیدوارم بهت خوش بگذره و البته عاقبتتون هم بخیر باشه 

نمیدونم  ولی ایفوریا خیلی خوبههه  تو اون سبک

مرسیی تو ذهنم میمونه