2777
2789

مهم اینه هر چی بگن جوابتون بله هست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دل من خودم بختیاریم (زن) 

ولی اینکه شما داری از بقیه در این مورد نظر میخوای بنظرم نتونن کمکی بهت کن. چرا که هیچکس از شخصیت ادما خبر نداره. هر ادمی از هر قومی باشه هم خوب توشون پیدا میشه هم بد. حالا دقیقا منظورت از این سوال چی بود نمیدونم

چطور

چون دیشب گفتنی ها رو گفتن .احتمالا شرایط مالیشون خوبه که دوست دارید تایید کنن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من همسرم چهارمحالیه و خودم خوزستانی .آدم خوبیه فقط تعصبیه مخصوصا روی حجاب .از لحاظ زن دوستی اوکی هستن و کلا توی فامیلهاشون دیدم که ترس خاصی از زن دارن و حساب میبرن .پنهان کاری ندارن . درآمدشون هرچی باشه دست زنشون میدن البته خانواده و فامیل همسرمن این شکلی هستن بقیه رو نمیدونم .

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
عزیز دل من خودم بختیاریم (زن)  ولی اینکه شما داری از بقیه در این مورد نظر میخوای بنظرم نتونن ک ...

هر منطقه یه خصلت بارز دارن مثلا اصفهانیا خوب برا خودشون خرج میکنن ودنبال پول دراوردن هستن ومقتصد اند،یزدیها مقتصد اند اما برای خودشون هم خیلی خرج نمیکنن،ترکا مودب هستن و..هر قومی باورهای کلیشه ای برای خودش داره

مثلا چیزیکه از بختیاری شنیدم غرور بیجا هست

ادم باید ببینه با خوبیها وبدیهای طرف میتونه کنار بیاد یا خیر،شما اگر خواهرانه راهنمایی کنی ممنونومیشم،مثلا اگر شما از زنداداشتوندچه تو قعی دارید ،مردهاتون چه توقعی دارن از زن خوب،یه خصلت بارزی دارید