hamonhaftadi76 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5531 عنوان طلا روس 252 بازدید | 3 پست سلام بچه ها کسی طلا روس داره؟!خوبه حساسیت میاره؟چون ب بدلیجات حساسیت دارم و اینکه رنگش چطور چقد دوام داره؟ درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍 1402/02/01 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناجووووووووون عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 221 من النگوشو داشتم نزدیک یکسال دستم بود اصلا تغییر نکرد دیگه خودم خسته شدم درشون آوردم. حساسیتم نداشتم فقط گاهی میدیدم جاش رنگ سبز شده!
hamonhaftadi76 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5531 من النگوشو داشتم نزدیک یکسال دستم بود اصلا تغییر نکرد دیگه خودم خسته شدم درشون آوردم. حساسیتم نداشتم ... واقعا؟ مرسی عزیزم اخه میخواستم بخرم میخواستم بدونم خوبه یان. درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
میناجووووووووون عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 221 واقعا؟ مرسی عزیزم اخه میخواستم بخرم میخواستم بدونم خوبه یان. خواهش میکنم .من از اینستا سفارش داده بودم خوب بود داخلشم هک مارکش بود.