2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیدارم دلم گرفته رمضان تموم شد آخرین سخره🥺💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
با شوهرم دعوا کردیم اون خوابیده من بیدارم 

من هروقت با همسرم دعوام ميشه نميزارم بخوابه ميگم تا مشكلمون حل نشده خبري از خواب نيست 

قبلا اون ميخوابيد من تا خود صبح عر ميزدم از گريه 

الهی بیا بغلم🫂

تا یکم پیش با دوستم حرف می‌زدیم الآنم دارم کور میشم که حتی چن ثانیه موقع تایپ کردن خوابم گرفت 😂😂👌🏻

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
من هروقت با همسرم دعوام ميشه نميزارم بخوابه ميگم تا مشكلمون حل نشده خبري از خواب نيست  قبلا او ...

غرورم نمیزارع چون من مقصر نیستم و قبول نمیکنه حرفش اشتباهه 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
الهیییی بمیرم

خدا نکنهههههه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷