2777
2789
عنوان

طرفدارای هری پاتر بیایین

356 بازدید | 18 پست

شنیدین سریال هری پاتر دارن میسازن؟ وقتی شنیدید خیلی خوشحال شدیدا؟😁😁

.

.

.

منم خیلی خوشحال شدم ولی شنیدم بازیگر هرماینی سیاه پوست و بازیگر هری پاترم نود درصد سیاه پوسته😒 آخه این چه گندیه که دارن تو فیلما و داستانا میزنن؟ 

فردا سفید برفیم میسازن بعد یه سیاه پوست میارن!!🤣🤣🤣

چی تو مغزشون میگذره؟ مثلا می‌خوان بگن فرقی بین سیاه و سفید نیست؟ 

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اوضاعه حیطه😂😂😂😂😂

والا بو خدا خبرشو شنیدم اصلا اعصابم خورد شد😒🤣

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

من از وقتی ژاور بینوایان سیاه پوست شد ادم سابق نشدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چرا؟؟

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
والا بو خدا خبرشو شنیدم اصلا اعصابم خورد شد😒🤣

چرا بازیگرهایی خودشو نمیاره اعصاب ادمو خراب میکنن وقتی داری نگاه می‌کنی اییی مقایسه میکنی خخخخ مثل عشق‌ممنوع که ترکیه پخش میکرد الان میخوام درستش کنم با بازیگرهایه دیگه

سیاه پوست خوشگل و کراش هم داریما‌ میتونن‌ یه سفید پوست بد ریخت و قیافه ک بد بازی میکنه بیارن دوس دار ...

عزیزم من اصلا به خوشگلی و زشتی کار ندارم میگم چرا الکی دارن همرو سیاه میکنن؟ بابا شخصیت طرف تو کتاب سفید پوسته اینا میان سیاش میکنن چرا؟

شنیدم بازیگراش اون قبلیا نیستن فهمیدم بدرد نمیخوره دیگه😑👋

نه باز من امید داشتم دیگه این خبرو شنیدم امیدم ناامید شد🤣😭

من از وقتی ژاور بینوایان سیاه پوست شد ادم سابق نشدم

میبینی همرو دارن سیاه میکنن ، می‌خوان معیار زیبایی تغییر بدن یعنی؟🤔

وا اینکه فایده دیدن نداره  

دیگه فک کنم سرمایه گذاری فیلمای الان سیاه پوستن میگن فقط به شرطی پول میدیم که همه نقش اصلیا سیاه پوست بشن🤣🤣🤣

میبینی همرو دارن سیاه میکنن ، می‌خوان معیار زیبایی تغییر بدن یعنی؟🤔

نه برابری جنسیت و نژادی هست ولی یادشون رفته اصل کتابه و نباید به همه چی دست زد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم