2777
2789
عنوان

رضایت مامانم

144 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تازگیا خیلی به برنامه نویسی علاقه پیدا کردم خیلی(:  ولی نه مامانم نه بابام اصلا موافق نیستن میگن همین درستو بخون کنکور قبول شی خب میگم برنامه نویسی هم شغله دیگه بازار کار داره ولی نمیفهمن(:  اشکم درموده بخدا هرچی تا الان گفتن باهاشون ساختم ولی من چیزیو ک دوست ندارم نمیتونم توش موفق شم خانوادم تعصبی شدیدنشدیدن ازونان که اجازه نمیدن دخترشون خونه دوستش بره یا با تاکسی مرد اینور و اونور بره(: خیلی دلم شکسته از دستشون تو این سالا افسردگی داشتم قبلا ولی سر این موضوع نمیتونم کوتاه بیام واقعا نمیتونم. یه مدتی ام که کلا فضای مجازی رو کنسل کرده بودن به هیچ وجه راضی نمیشن:)  رابطم با مامانم بهتره اون قبول کنه بابامم قبول کرده راهنماییم کنین چی بهش بگم.:(

هق متاسفانه منم خونواده سخت گیری دارم و ایندمو خراب کردن:)

باید رگ خابش دستت باشه یجوریا

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر حرفه و مهارتی میخوای کسب کنی خیلی هم عالیه اما در نهایت برای شاغل شدن و‌استخدام شدن در هرجایی به لیسانس نیاز داری پس حتما لیسانست رو بگیر و هیچ جوره از زیرش در نرو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هق متاسفانه منم خونواده سخت گیری دارم و ایندمو خراب کردن:) باید رگ خابش دستت باشه یجوریا

باور کن اینروزا جهنمه برام (:  قبلا اجازه تحصیلم بهم نمیدادن فک کن در این حد!!!.  واقعا عدالت خدا کجاست اسیریم انگار

عزیزم مگه برنامه نویسی کشکه که بدون کنکور انجام بدی؟ بعله میتونی دو تا  خط کد بزنی اما هیچوقت تحلیلگر نمیشی که برنامه درستی طراحی کنی. برو دانشگاه درسش رو بخون

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ببین هر حرفه و مهارتی میخوای کسب کنی خیلی هم عالیه اما در نهایت برای شاغل شدن و‌استخدام شدن در هرجای ...

من که درسمو میخونم تا حتما مدرک بگیرم ولی بهشون میگم دلم میخواد این شغل و داشته باشم قبول نمیکنن. 

باور کن اینروزا جهنمه برام (:  قبلا اجازه تحصیلم بهم نمیدادن فک کن در این حد!!!.  واقعا عد ...

هق درکت میکنم کاملا با ۲۰ سال سن هیچ پیشرفتی نزاشتن تو زندگیم داشته باشم🥲

سرکار برم یا شهر دیگه دانشگاه نزاشتن برم با اینکه رشته خوب اوردم

با دوست و رفیق ک هیچچچچچ همش تو خونمممم 🫠💔

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)
من که درسمو میخونم تا حتما مدرک بگیرم ولی بهشون میگم دلم میخواد این شغل و داشته باشم قبول نمیکنن.&nb ...

اووووو حالا تا شغلت. از الان داری سر شغل باهاشون چونه میزنی؟! فعلا کنکورت رو بده برو دانشگاه بعد در کنار درست برنامه نویسی رو هم انجام بده و مهارت پیدا کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

رشته ات چیه؟ از برنامه نویسی چی میدونی؟ با چه زبانی؟