سلام دوستان من تازگیا خیلی به برنامه نویسی علاقه پیدا کردم خیلی(: ولی نه مامانم نه بابام اصلا موافق نیستن میگن همین درستو بخون کنکور قبول شی خب میگم برنامه نویسی هم شغله دیگه بازار کار داره ولی نمیفهمن(: اشکم درموده بخدا هرچی تا الان گفتن باهاشون ساختم ولی من چیزیو ک دوست ندارم نمیتونم توش موفق شم خانوادم تعصبی شدیدنشدیدن ازونان که اجازه نمیدن دخترشون خونه دوستش بره یا با تاکسی مرد اینور و اونور بره(: خیلی دلم شکسته از دستشون تو این سالا افسردگی داشتم قبلا ولی سر این موضوع نمیتونم کوتاه بیام واقعا نمیتونم. یه مدتی ام که کلا فضای مجازی رو کنسل کرده بودن به هیچ وجه راضی نمیشن:) رابطم با مامانم بهتره اون قبول کنه بابامم قبول کرده راهنماییم کنین چی بهش بگم.:(
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین هر حرفه و مهارتی میخوای کسب کنی خیلی هم عالیه اما در نهایت برای شاغل شدن واستخدام شدن در هرجایی به لیسانس نیاز داری پس حتما لیسانست رو بگیر و هیچ جوره از زیرش در نرو
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
عزیزم مگه برنامه نویسی کشکه که بدون کنکور انجام بدی؟ بعله میتونی دو تا خط کد بزنی اما هیچوقت تحلیلگر نمیشی که برنامه درستی طراحی کنی. برو دانشگاه درسش رو بخون
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من که درسمو میخونم تا حتما مدرک بگیرم ولی بهشون میگم دلم میخواد این شغل و داشته باشم قبول نمیکنن.&nb ...
اووووو حالا تا شغلت. از الان داری سر شغل باهاشون چونه میزنی؟! فعلا کنکورت رو بده برو دانشگاه بعد در کنار درست برنامه نویسی رو هم انجام بده و مهارت پیدا کن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
رشته ات چیه؟ از برنامه نویسی چی میدونی؟ با چه زبانی؟