fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 810 عنوان کمک لطفا 119 بازدید | 5 پست ده روز از پریودیم گذشته پریود نشدم بیبی چک زدم منفی بود شبی به لکه دیدم قط شد دیگه نیومد خیلی استرس دارم بنظرتون باردارم؟یا پریود میشم اگه دیدم ؟؟؟😥😥😥 وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊 1402/02/01 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرمونی عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 1343 پریودمیشی بعضی وقتا یه لکه میاد باز بعد یک روز خون ریزی شروع میشه ولی بازم مواظب باش. شاید لقاح دیر بوده ولانه گزینیه وقتی لانه گزینی توم بشه وبچه جا گیر بشه بتا وارد بدن میشه و بی بی چک و آزمایش مثبت در میاد
fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 810 پریودمیشی بعضی وقتا یه لکه میاد باز بعد یک روز خون ریزی شروع میشه ولی بازم مواظب باش. شاید لقاح دیر ... واییییییی من ک آمادگی بچه دار شدنو ندارم خیلیم استرس دارم ینی چن روز دیگه صبر کنم اگر پریود نشدم بیبی چک بزنم باز؟ وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
کرمونی عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 1343 واییییییی من ک آمادگی بچه دار شدنو ندارم خیلیم استرس دارم ینی چن روز دیگه صبر کنم اگر پریود نشدم بیب ... آره
fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 810 آره آها باشه ممنون عزیزم وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊