2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میخواد بیاد خونم

275 بازدید | 11 پست

خواهر شوهرم میخاد بیاد خونم بچه کوچیک دارم اوضاع خونه نابسامانه اونم با شوهزش وسواس دارن چیکار کنم وقت زیادی ندارم از کجا شروع کنم

از سالن شروع کن اشپزخونه رو بذار برای آخر فقط ظاهر رو مرتب کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ی جرمگیر خالی کن تو سرویسات صبح با اب داغ و تاید بساب برق بیوفته‌‌‌.ظرفاتو بشور سطلتو با وایتکس بیاب خشک کن کیسه بنداز..روگاز و هود و یخچالو برق بنداز ی جارو برقی بکش لباس کثیفارم بنداز ماشین بشوره

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

دوستان خواهر شوهرم بار قبل اومد خونم وقتی رفت به مادر شوهرم گفته بود روکش ماشین لباسشوییش پاره شده بوده میز تلوزیونش پوست انداخته پسرش هرچی چیز خوشگل داشته خراب کرده بنظرتون باید با همچین فردی چطوری برخورد کرد؟