2777
2789
عنوان

قسمت آخر پوست شیر

430 بازدید | 13 پست

آقا یکی بیاد قسمت آخر پوست شیر و برام اسپویا کنه..لطفا........

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

واقعن برام عجیبه چ طور دلت میاد نگاه نکنید 

لذت فیلم  نگاه کردن و از خودتون دریغ نکنید 😁

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعن برام عجیبه چ طور دلت میاد نگاه نکنید  لذت فیلم  نگاه کردن و از خودتون دریغ نکنید 😁

چون از آن قسمت ساحل مرد دیگه اعصابم نکشید نگاه کنم 😪🥺🥺🥺

الآنم پرسیدم اگه یه درصد امیدی بود برم ببینم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
نعیم منصورو کشت مشکات از منصور اتو گرفت رضا برای رضایت نعیم خونشو فروخت

لایک 😂

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
نعیم منصورو کشت مشکات از منصور اتو گرفت رضا برای رضایت نعیم خونشو فروخت

هنوز امید داشتم ساحل زنده باشه😭😭😭😭

نعیم آخر چی شد ؟

مرسی از مختصر و مفید توضیح دادند♥️

هنوز امید داشتم ساحل زنده باشه😭😭😭😭 نعیم آخر چی شد ؟ مرسی از مختصر و مفید توضیح دادند♥️

نعیم اعدام میش دیگ

ساحل ک ن نمیشد دیگ چرت میشد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نعیم اعدام میش دیگ ساحل ک ن نمیشد دیگ چرت میشد

😭😭😭همون بهتر پس ندیدم......

آخه گفتی رضا پروانه برای رضایت خونشو فروخت گفتم شاید نعیمو اعدام نکنن😭😭😭

بازم ممنون از توضیحت🥰❤️

ناپدری ساحلم هیچ کاره بود؟

همش فکر می کردم از توش یچی درمیاد!!!!!!

😭😭😭همون بهتر پس ندیدم...... آخه گفتی رضا پروانه برای رضایت خونشو فروخت گفتم شاید نعیمو اعدام نکن ...

رضایت گرفت 

نعیم میخواست اینکارو کنه ک با منصور هم سلولی بشه 

همینم شد رضا خونشو فروخت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)