2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

52 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من پایه یازدهم انسانی هستم

برای کنکور،خودم میخوام بخونم به نظرتون اینجوری میتونم رتبه خوبی بیارم و رشته خوبی قبول شم؟شما پیشنهادی ندارین که چجوری بخونم؟

اشکالی نداره اما برنامه ریزی اصولی داشنه باش و خودتو ملزم به اجراش کن و می تونی از برنامه قلم چی که رو سایتشه استفاده کنی تو کانالای تلگرام میتونی آزمونهای قلم چی رو دانلود کنی و خودت زمان بگیری جمعه ها آزمون بدی و قشنگ تحلیلش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مهر یازدهم شروع کرده بودم چه دورانی بود خداروشکر که خوب تموم شد به چیزی که میخواستم رسیدم 🥹 ا ...

سلام ببخشید عزیزم 

بنظر شما برای درسهایی مثل فلسفه منطق و فنون و عربی و ریاضی  کتاب درسی بخونیم خوبه جواب میده ؟یا حتما باید کتاب کمک درسی داشته باشیم؟

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
من از مهر یازدهم شروع کرده بودم چه دورانی بود خداروشکر که خوب تموم شد به چیزی که میخواستم رسیدم 🥹 ا ...

من یازدهمم تابستون بخونم+ سال دوازدهم حالا با وجود نهایی هر چقدر که شد بنظرتون سه رقمی ممکنه بیارم؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

سلام ببخشید عزیزم  بنظر شما برای درسهایی مثل فلسفه منطق و فنون و عربی و ریاضی  کتاب درسی ...

حتما حتما کمک درسی کتاب تست و مخصوصا درس نامه هاش رو باید بخونید و نکته برداری کنید و اونارو تو کتاب مرتب بنویسیتد تا بعد اون دیگه مجبور به خوندن کتاب و درسنامه یکجا نبوده بلکه بتونید با خواندن کتاب به همه مزالب حائز اهمیت دسترسی داشته باشین

من یازدهمم تابستون بخونم+ سال دوازدهم حالا با وجود نهایی هر چقدر که شد بنظرتون سه رقمی ممکنه بیارم؟

شک نکنید مدارم بخونید بله اگه آهسته و پیوسته حرکت کنید به این دو تا کلمم خوب فکر کن آهسته ساعت مطالعه معقول و استاندارد پیوسته تمامی روزهای هفته

شک نکنید مدارم بخونید بله اگه آهسته و پیوسته حرکت کنید به این دو تا کلمم خوب فکر کن آهسته ساعت مطالع ...

ممنونم ان شاءالله 🤍

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨