اشکالی نداره اما برنامه ریزی اصولی داشنه باش و خودتو ملزم به اجراش کن و می تونی از برنامه قلم چی که رو سایتشه استفاده کنی تو کانالای تلگرام میتونی آزمونهای قلم چی رو دانلود کنی و خودت زمان بگیری جمعه ها آزمون بدی و قشنگ تحلیلش کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از مهر یازدهم شروع کرده بودم چه دورانی بود خداروشکر که خوب تموم شد به چیزی که میخواستم رسیدم 🥹 ا ...
من یازدهمم تابستون بخونم+ سال دوازدهم حالا با وجود نهایی هر چقدر که شد بنظرتون سه رقمی ممکنه بیارم؟
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
سلام ببخشید عزیزم بنظر شما برای درسهایی مثل فلسفه منطق و فنون و عربی و ریاضی کتاب درسی ...
حتما حتما کمک درسی کتاب تست و مخصوصا درس نامه هاش رو باید بخونید و نکته برداری کنید و اونارو تو کتاب مرتب بنویسیتد تا بعد اون دیگه مجبور به خوندن کتاب و درسنامه یکجا نبوده بلکه بتونید با خواندن کتاب به همه مزالب حائز اهمیت دسترسی داشته باشین
شک نکنید مدارم بخونید بله اگه آهسته و پیوسته حرکت کنید به این دو تا کلمم خوب فکر کن آهسته ساعت مطالع ...
ممنونم ان شاءالله 🤍
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨