1375paria مدیر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 عنوان توروخدا بیاین راجب بی بی چک سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست سلام بچه ها من ده روز مونده ب پریودم تست زدم بعد تقریبا نیم ساعت یه هاله خیلی محو میدیدم هنوزم هس ولی محوه بنظرتون میشه مثبت باشه؟آزمایش برم نشون میده؟دعا کنین مثبت شم انتظارم تموم شه دعا کنین برام میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت 1402/01/31 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefeh1401 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 289 باید زود خط بیفته حتی هاله نهایت منج دقیقه بد اون اعتبارنداره..شایدم قرص خاصی میخوری ک ممکنه بیبی هاله بندازه یا مثبت کاذب شه
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 باید زود خط بیفته حتی هاله نهایت منج دقیقه بد اون اعتبارنداره..شایدم قرص خاصی میخوری ک ممکنه بیبی ها ... ن عزیزم قرص نخوردم من قبلا کیست و اینا داشتم دوماهه خوب شدم و مشکلی ندارم امیدوارم حالا ک خوب شدم مامان شم دیگ دعا کن برام میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 انشاءالله ی پنج روز دیگه چک کن ببین چی میشه اگه زودی پرنگ شد یعنی مثبت ده روز شد کلی توایندمدترمواظب ... مرسی قربونت برم دعا کن برام میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 والا من منکه یروزم میخواست خون ج نداد.. جدی ینی یروز قبل پریودت منفی شدی بعد مثبت شد میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19376 خیلی خیلی زوده در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31501 مرسی قربونت برم دعا کن برام حتما چراکه نه خدا خودش حواسش بهمونن هست خیالت تخت من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 واسه منم چون اقدام بودم زود میزدم حاله میفتاد بعد از تاریخ پریودیم پررنگ میشد هآله افتاد و باردار بودی عزیزم؟؟؟ میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 اون اسپرم به تخمکه نرسیده شما بی بی چک زدی🤣 خخخ چیکار کنم منتظرم خیلی سخته انتظار..دعا کن برام میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
نمیدونمچیبذارم عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 897 خخخ چیکار کنم منتظرم خیلی سخته انتظار..دعا کن برام وقتی منتظری مظرب میشی و این نمیذاره باردار بشیمن سرهردو موقعی که توقع نداشتم باردار شدم
مهرسا_سام عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 553 هآله افتاد و باردار بودی عزیزم؟؟؟ بلههه😀 ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
نعیما۷ عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 85 ده روز خیلی زوده برای جواب مثبت. ولی حتی اگر بعد از چند ساعت هم هاله بندازه احتمال بارداری هست. البته باید هاله صورتی باشه نه نقره ای. هاله نقره ای به خاطر خشک شدن خط تبخیر اتفاق می افته.
1375paria مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 288 ده روز خیلی زوده برای جواب مثبت. ولی حتی اگر بعد از چند ساعت هم هاله بندازه احتمال بارداری هست. البت ... سلام گلم .مرسی .آره الان ک نگاه کردم انگار نقره ای هس..هایی دلم خیلی گرفته نمیدونم باید چیکار کنم .خداراشکر امیدم ب خودشه ک ب منم بچه سالم عطا کنه میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت