2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین راجب بی بی چک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست
باید زود خط بیفته حتی هاله نهایت منج دقیقه بد اون اعتبارنداره..شایدم قرص خاصی میخوری ک ممکنه بیبی ها ...

ن عزیزم قرص نخوردم من قبلا کیست و اینا داشتم دوماهه خوب شدم و مشکلی ندارم امیدوارم حالا ک خوب شدم مامان شم دیگ دعا کن برام

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله ی پنج روز دیگه چک کن ببین چی میشه اگه زودی پرنگ شد یعنی مثبت ده روز شد کلی توایندمدترمواظب ...

مرسی قربونت برم دعا کن برام 

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
والا من منکه یروزم میخواست خون ج نداد..

جدی ینی یروز قبل پریودت منفی شدی بعد مثبت شد

مرسی قربونت برم دعا کن برام 

حتما چراکه نه خدا خودش حواسش بهمونن هست خیالت تخت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واسه منم چون اقدام بودم زود میزدم حاله میفتاد بعد از تاریخ پریودیم پررنگ میشد

هآله افتاد و باردار بودی عزیزم؟؟؟

اون اسپرم به تخمکه نرسیده شما بی بی چک زدی🤣

خخخ چیکار کنم منتظرم خیلی سخته انتظار..دعا کن برام

ده روز خیلی زوده برای جواب مثبت. ولی حتی اگر بعد از چند ساعت هم هاله بندازه احتمال بارداری هست. البته باید هاله صورتی باشه نه نقره ای. هاله نقره ای به خاطر خشک شدن خط تبخیر اتفاق می افته.

ده روز خیلی زوده برای جواب مثبت. ولی حتی اگر بعد از چند ساعت هم هاله بندازه احتمال بارداری هست. البت ...

سلام گلم .مرسی .آره الان ک نگاه کردم انگار نقره ای هس..هایی دلم خیلی گرفته نمیدونم باید چیکار کنم .خداراشکر امیدم ب خودشه ک ب منم بچه سالم عطا کنه