2777
2789
عنوان

کیا ۳ تا بچه دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 63 پست
من پنج تا بچه دارم ولی یکیش بیشتر اوقات پیش مامانمه من حوصلم خیلی زیاده

تاتی جون مبارکه

شاید به همین خاطر کم پیدایی یه مدت

خدا بهت سلامتی و توان بده

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا داریم تمام زورمونو می‌زنیم که بتونیم مهاجرت کنیم . تمام دغدغه فکریمون شده این مسئله. فقط امیدوا ...

خانمی شما که تمرکز کردین برای مهاجرت حتما تحقیقاتتون هم کردین اما منم بعنوان تجربه بهتون بگم . 

کشورهای غربی مالیات های بسیار سنگین دارن 

سیستم حمل و نقل جوری نیست که اگه اراده کنی از یک سمت شهر بری سمت دیگه باید از یک هفته قبل بلیط اینترنتی بخری اگه نخری آزاد بسیار گرونه . 

انرژی که شامل برق و گاز هست بسیار بسیار گرونه 

جوری که اگه توی خونه یخ هم بزنید فقط باید همونجایی که نشستید رو گرم نگه دارید سایر بخشهای خونه سرد و خاموش.‌

اونجا هر کاری کنیم خارجی و شهروند درجه ی چندم محسوب میشیم توی شغل دادن و سایر مسائل به چشم اتباع بهمون نگاه میکنن و بعضی رفتاراشون واقعا آزار دهنده هست .‌‌ 

خیلیا با کلی آرزو میرن اونجا بعدش توی ذوقشون میخوره و اغلب افسردگی میگیرن .

میگم صرفا تجربه گفتم بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید .  

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمی شما که تمرکز کردین برای مهاجرت حتما تحقیقاتتون هم کردین اما منم بعنوان تجربه بهتون بگم .  ...

سلام عزیزم. ممنون بابت راهنماییت .

من واسه آلمان ، فنلاند و کانادا تحقیقات زیادی انجام دادم. 

دوستانی که اونجا هستن همه این موارد رو اشاره کردن ولی معتقد هستن که این شرایط واسه همه یکسانه و همه قبول کردن. نه اینکه کارمند هنوز حقوق نگرفته مالیات بده و یه قشری از مالیات راحت فرار کنند و از ما بهترون هم کلا از دادن مالیات معاف باشن.

در مورد شغل و سایر موارد نظرشون با شما یکی نیس . چون اونا با جاب سیکر و جاب آفری رفتن و کاملا راضی هستن . 

و خب اولویت من آموزش و رفاه بچه هاست که همه میگن واسه بچه ها اونجا خود بهشته و بچه ای که اینجا مدرسه رفته اونجا هم داره مدرسه می‌ره میگه به هیچ عنوان دیگه برنمی‌گردم ایران.

شهروند درجه چند رو هم باهاش کنار اومدم (هر چند اونجوری هم که شما میگید نیس) چرا که تو مملکت خودم اصلا شهروند حساب نمیشیم و هیچگونه حق شهروندی نداریم حالا تو کشور غریبه درجه چندم بودن که چیزی نیس .

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!