سلام دوستان. من 1 ساله که ازدواج کردم و 9 ماه هم نامزد بودیم. همسرم قبل ازدواج خیلی اصرار کرد که راضی شدم و بهم خیلی قول ها داد که تا الان هیچکدوم از قول هاش عملی نشده. توی عقد متوجه شدم که سیگاریه با اینکه قبلش تاکید کرده بودم اگه سیگاری باشی ازت جدا میشم. وقتی فهمیدم اول انکار و وقتی قبول کرد ازم 1 ماه فرصت خواست. منم بهش فرصت دادم ولی الان از اون 1 ماه 1 سال و 3 ماه گذشته ولی ترک نکرده. توی عقد به مشکلاتی برخوردیم فهمیدم زمان مجردیش با دختر رابطه داشته و حشیش مصرف میکرده و توی NA ترک کرده. برای عروسی خیلی کمکش کردم و هیچی ازش نخواستم تا بتونه عروسی رو راه بندازه. بعد عروسی به مشکلات دیگه ای برخوردیم برای مثال توی جیبش متادون، قرص ترک اعتیاد و تریاک پیدا کردم که قسم خورد همون یک بار بوده و بهش فرصت بدم! وقتی اومد خواستگاری من ازش قول گرفتم که درسم رو ادامه بدم ولی موقع ثبت نام ارشد زیرقولش زد و نذاشت درس بخونم و باعث شد 20 روز برم قهر خونه مامانم. خیلی بد دهن هم هست و همش فحشهای ناموسی به دیگران میزنه. برای سر کار رفتنم مدام بهانه میاره با اینکه من موقع عقد شاغل بودم و گفت مشکلی ندارم ولی الان میگه من فکر میکردم تو شعور داری و بعد ازدواج دیگه سر کار نمیری. مدام میگه من نمیتونم تحمل کنم زنم توی محیط مردونه (کارم توی یه اداره دولتی هست) کار کنه نمیتونم غذای دو وعده بخورم نمیتونم و ... و توی تمام فشارهای ناشی از کارم نه تنها کمکی بهم نمیکنه بلکه سوهان روحم شده از طرفی سر ماه که میشه میگه کمکم قسط بده برا چی سر کار میری؟ باید کارت یه نفعی برا من داشته باشه. هرچی میخوای باید خودت بخری و .... یه ویژگی دیگه هم که داره اینه که خیلی بهم گیر میده اصلا نمیزاره آرایش کنم و هروقت میرم بیرون باید کلی سوال جواب پس بدم یه خورده شکاکه وقتی میرم بیرون یه جورایی میاد دنبالم یا بهم میگه میام بهت سر میزنم!
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک