2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر

5862 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من ۱۷ سالمه 

خانواده خیلی سخت گیری دارم و خسته شدم ازشون واقعا 

مثلا به زور مجبورم میکنن چادر سرم کنم و من اصلا دوس ندارم چادر بپوشم 

به هر حال هر آدمی حق داره پوشش خودش رو خودش انتخاب کنه بخدا اگه اجازه داشته باشم چادر نپوشم پوشش نامتعارفی رو انتخاب نمیکنم ولی خب خانوادم که زبون ادم هالیشون نیس 

یا نمیزارن با دوستام برم بیرون مثلا چند روز پیش تولد یکی از دوستام بود همه رو دعوت کرد بعد من خانوادم اجازه ندادن برم من حتی به مامانم گفتم تو خودت بیا بشین تو پارک منم با دوستام یه کم اونر تر میشینم بازم نزاشتن برم 

تو عمرم آرزو داشتم به عنوان یه دختر ناخنامو لاک بزنم ولی هیچ وقت این اجازه رو نداشتم 

حتی با اهنگ گوش دادنم مشکل دارن 

با ارایش کردنم همینطور 

یا مثلا تو خونه هم هستیم وقتی مهمون میاد یا مهمونی میریم میگن باید لباس بلند بپوشی بلند منظورم تا چند سانت زیر زانوعه 

بعد من بعضی وقتا اعتراض میکنم کلی منو دعوا میکنن و میگن تو رو حلال نمیکینم چون به حرفامون گوش نمیدی (این در حالیه که من همیشه چادر پوشیدم لباس بلند پوشیدم لاک نزدم با دوستام بیرون نرفتم ارایش نکردم و...) با این وجود بازم ناراضی ان 

بخدا دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم 

شما جای من بودی چیکار میکردی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حرفشون گوش بده...نارضایتی پدر مادر بدجور ادمو زمین میزنه..از من بشنو که این دوران تو رو گذروندم ..یه چند سال تحمل کن بعدش عروس شدی هر جور خواستی بپوش ولی دل مادر و پدرتو نشکن که تا اخررر عمر عذاب میکشی نمیفهمی از کجا میخوری

شوهر منم از این سخت گیرا واسه دخترم داره ولی نه به این شدت...

خیلی بده 

مامان من خودش از بابام بدتره 

شما شوهرتونو راضی کنید که انقد سخت نگیره 

کاش من حداقل مامانم خوب بود 

یکی از یکی بدتر

سلام عزیزم

مطمئن باش که اونا بدتو نمیخوان

هرچی هم که حرفاشونو گوش کنی مطمئن باش خدا برات جبران می‌کنه

من ابروهای خیلی پری داشتم و همیشه دوستام مسخرم میکردن و میگفتن تو میترشی، مامانم نمیذاشت ابروهامو تمیز کنم 

البته من هیچ وقت به مامانم نگفتم دوستام مسخرم میکنن و به دوستامم نگفتم مامانم نمی‌ذاره، تحمل کردم

تا جایی که من ازدواج کردم و همشون میگفتن چه شوهری، شوهرم خوش قیافس

و دوستام هنوزم ازدواج نکردن

به حرف خانوادت گوش بده و تحمل کن خوشبخت میشی

خیلی بده  مامان من خودش از بابام بدتره  شما شوهرتونو راضی کنید که انقد سخت نگیره  ...

اره من دخترم درک میکنم .ولی باباش حرف حرف خودشه.  منم میترسم زیاد طرفداری کنم .خدای نکرده اتفاقی بیفته بگه مقصر تویی.هر روز خونمون سر این جور مسایل دعواس .حالا خداییش دخترم خیلی دختر خوبیه .همه چیزو خودش رعایت می‌کنه .اصلا مثل هم سنناش نمی‌گرده

به حرفشون گوش بده...نارضایتی پدر مادر بدجور ادمو زمین میزنه..از من بشنو که این دوران تو رو گذروندم . ...

اخه من اگه یه زمانی ازدواج کنم شاید شوهرم بگه تا تا الان چادری بودی و فلان 

الانم باید ادامه بدی 

بعد من خجالت میکشم اگه یه زمانی ازدواج کردم به شوهرم و خانوادش بگم خانوادم منو محدود کردن الان میخوام ازاد باشم 

بنظرت اونا چی میگن؟ و چه فکری میکنن دربارم؟ 

بعد من یه خانوادم بی احترامی نمیکنم و کاری نکردم که دلشون بشکنه اونا با کاراشون دل منو میشکنن و طبیعی ترین حقم رو ازم گرفتن