2777
2789
از حضرت رقیه  و حضرت علی اصغر بخواه..قربونشون برم باب الحوائج هستن

قربونشون برم...‌‌‌از اولم از این خاندان کمک خواستم😭😭😭...ان شاءالله حضرت  علی اصغر مواظب علی توراهی من باشه‌..‌‌

خدایا شکرت💐🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حالتون چطوره ایشالله که جفتتون رفته بالا

شما مشکلتون چیه؟اسپرم همسرت ضعیفه؟اسپرم همسرم ضعیف بود تازه سونو تشخیص واریکوسل داد ولی با خرنوب حل شد مشکلش.یک ماه خورد و باردار شدم نمیدونم تاثیر اونا بود یا چی؟قبل از خوردن داروهای شیمیایی باردار شدم.شبش ۴ میلیون دارو خریدیم فرداش من فهمیدم باردارم....

خدایا شکرت💐🙏
شما مشکلتون چیه؟اسپرم همسرت ضعیفه؟اسپرم همسرم ضعیف بود تازه سونو تشخیص واریکوسل داد ولی با خرنوب حل ...

عزیز دلم مبارکت باشه اره همسر من اسپرمش ضعیفه مرفولوژیش سه خرنوب خیلیا میگن خوبه بخرم بخوره داروهات چی بودن برای همسرت داد؟!

خذنوبو چطور خورده خانم

خرنوب رو آسیاب کردم.یه قاشق غذا خوری خرنوب با یه قاشق غذا خوری عسل مخلوط میکرد قبل صبحانه  میخورد. شب ها هم کمی سیاه دونه با عسل میخورد.روغن سیاه دونه هم خوبه هم همسرت هم خودت استفاده کن. بعد از پریودی ب مدت یک هفته زیر شکمت رو با روغن سیاه دونه ماساژ بده.

خدایا شکرت💐🙏