2777
2789

عروس هلندیم چند روزه حالش خوب نیست غذا اینا میخوره ولی گاها میبینم بالا میاره . مثل قبلنا بازیگوش نیست یجا میشینه بی سروصدا

شهر کوچیکی هستیم یدونه دکتر داره دوبار بردیم پیشش داروی خاصی نداد فقط دوتاقطره که تاثیر چندانی نزاشته

شانسمون هم تعطلات افتاد نمیدونم چیکارش کنم😔

خیلی نگرانشم خواهشا کسی بلده راهنمایی کنه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا پیپیه خودشو خورده😪

ببین دم مقعدش پیپی نچسبیده

ببین نفس میکشه ریش خس خس میکنه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چطوری بالا میاره

نمیدونم چجوری توضیح بدم سرشو یکم تکون انگار چیزی تو گلوش گیر کرده باشه ( خودم اولش فکرکردم توگلوش چیزی مونده) بعد سرشو به طرفین تند تند تکون میده دونه هایی که خورده میریزه بیرون

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

خب عزیزم مشکل پرندتون تخصصیه

بالا اوردن عادی نیست تو نت سرچ کن یه چیزهایی نوشته از همونجا شماره دامپزشک رو پیدا کن تماس بگیر شاید تلفنی بتونه راهنماییت کنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
احتمالا پیپیه خودشو خورده😪 ببین دم مقعدش پیپی نچسبیده ببین نفس میکشه ریش خس خس میکنه

عه جدی؟ از این کارا زیاد میکنن هرکاریم میکنم باز میرن سراغ این چیزا

نفسش اینا مشکل نداره ولی بعضی وقتا مدفوعش میچسبه به مقعدش با دستمال خودم تمیز میکنم

بیحالی

ظاهر ژولیده و پف کرده

مشاهده خون در مدفوع که ظاهری شبیه قیر داشته باشد

مدفوع سبز ابکی

تشنج

گذاشتن سر زیر بالها

از دست دادن اشتها

درد و ناراحتی

مرگ ناگهانی

این علاعم استفراغ 

خب عزیزم مشکل پرندتون تخصصیه بالا اوردن عادی نیست تو نت سرچ کن یه چیزهایی نوشته از همونجا شماره دام ...

انلاین جواب میدن؟ مشکل اینجاس دکترمتخصصش دوره خورد به تعطیلات نمیدونم چیکارش کنم

انلاین جواب میدن؟ یه اپ دیدم برا پزشک ها

بیحالی  ظاهر ژولیده و پف کرده مشاهده خون در مدفوع که ظاهری شبیه قیر داشته باشد مدفوع سبز ابک ...

وای نه🥺

انلاین جواب میدن؟ مشکل اینجاس دکترمتخصصش دوره خورد به تعطیلات نمیدونم چیکارش کنم انلاین جواب میدن؟ ...

بله جواب میده و بهتون راهکار میده مگر برای شکستگی و ضربه که باید حضوری برید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عه جدی؟ از این کارا زیاد میکنن هرکاریم میکنم باز میرن سراغ این چیزا نفسش اینا مشکل نداره ولی بعضی و ...

عفونت گوارشی که میگیرن پیپیشون می‌چسبه 

مال ما هم همینجور شد کلی دکتر بردیم و دوا و دارو و .... از مرگ نجاتش دادیم ولی همش بی حال بود،منم طاقت ناراحتیشو نداشتم همینجور بخشیدیم به یکی تا مراقبتش کنه دیگه هم خبر نگرفتم ازش😞  

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عفونت گوارشی که میگیرن پیپیشون می‌چسبه  مال ما هم همینجور شد کلی دکتر بردیم و دوا و دارو و ... ...

خیلی بده یه لحظه دیدم افسرده نشسته خیلی ناراحت شدم

ببین من نمیدونم دلیلش چیه  ولی حتما جاش تمیز نگه دار  بعدشم یکم تقویتش کن  تو ابش ...

باشه ممنون از راهنماییتون♥️