2777
2789
عنوان

چند ساله مهمونی نرفتم

591 بازدید | 37 پست

تمام فامیل مهاجرت کردن ، تا ۵ سال پیش که مادربزرگم زنده بود هر دو سال اینا میومدن و خب دور هم جمع میشدیم اما الان دیگه نمیان ، میشه گفت ۵ ساله من خونه کسی نرفتم و جز یک دوستم که دو بار اومد پیشم کس دیگه نیومده پیشمون ، فقط بعضی وقتا با دوستام میرم بیرون کافی شاپ یا خریدی جایی 

بیشتر ازین که اذیت بشم دوست دارم بدونم این شرایط بده ؟ یا کسی هست اینجوری باشه؟

امیدم اینه ازدواج کنم‌ یروزی و خانواده‌ همسرم رفتو امد زیاد داشته باشن چون خودم ذاتا درونگرا نیستم دوست دارم اجتماعی باشم ، اما باز میگم اگه هیچ وقت ازدواج نکنم چی؟ همیشه تنها میمونم و شاید تنهاترم بشمکه 😟

کاش این ارزوم براورده شه  🥺

الان دوست دارن قطع رابطه کنن تو اونوریی😂

هیچکی از فامیل تو ایران نیست بری بهش سر بزنی؟

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور. من درونگرام اذیت نمیشم علاقه ای هم به مهمونی ندارم. 

اوهوم ، اما امروز سرچ کردم مشکلمو تو تاپیکا دو تا موضوع مشابه دیدم ، بقیه گفته بودن وای مگه میشه ادم مهمونی نره ، الهی بگردم چقد ناراحت شدم و این حرفا 

بیشتر رو این مسئله حساس شدم ، برای همین اومدم ببیینم اینقد موضوع بغرنجیه یا نه کسی هم مثل من هست 

سلام

طاعاتتون قبول حق

منم بعد ازدواجم همین شدم عادت دادم خودمو به تنهایی و سخت نیست برام

تازه رفیق هم ندارم یکی بود که اونم رفت امدی نداره درحد تلفن همکلاس دانشگاهمه

همه تنها بدنیا اومدیم وتنها ازدنیامیریم

فامیلامونم بعد ازدواج دیدم تلفنی یاحضوری اما کم چون همسرم همش سرکار بودو خیلی اهل رفت وامد نبود یاخودم تنهایی میرفتم بابچه ام یا نمیرفنم

رفت وامد زیادی هم ماجراست چون بعضیا اخلاق معاشرت ندارند اصلا

سرتو گرم کن

من توخونه وقتم کم میارم همیشه سرگرم پسرم وکارای خونه ام و خوشی خودمو به دیگران گره نمیزنم

اوهوم ، اما امروز سرچ کردم مشکلمو تو تاپیکا دو تا موضوع مشابه دیدم ، بقیه گفته بودن وای مگه میشه ادم ...

چی کار داری بغرنجه یا نه ... زندگیت خوبه ادامه بده.

در ضمن الان ک مهمونی نمیری وقتی ازدواج کنی خیلی سخته چون دیگه حوصله مهمون نداری... 

منم خونواده همسرم کم جمعیت هستن اگر نه از رفت و امد خل شده بودم

نزدیک هیچ کس 🦦

عب نداره تصویری باهاشون ارتباط بگیر

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
من با اینکه نصف درونگرا نصف برونگرا هستم... گاهی واقعا دلم میخواد  برم مهمونی... گاهی پولم بهم ...

من بنظرم رفتنش بهتر از نرفتنشه 

این که چند سال جایی نری مخصوصا عید دیدنی و این حرفا که بقیه دارن یجثر حسرت میشه برای ادم 

سلام طاعاتتون قبول حق منم بعد ازدواجم همین شدم عادت دادم خودمو به تنهایی و سخت نیست برام تاز ...

سلام طاعات شما هم‌قبول حق 😊🙏🏻

بنظرم این که کم بری خیلی تفاوت داره با این که اصلاااا نری شما تنها میرفتین بعضی اوقات من ۵ ساله اصلا ، جایی هم نیست که برم فقط امیدم برای رفتو امد اینه ازدواج کنم و‌خانواده خودمو تشکیل بدم 

چی کار داری بغرنجه یا نه ... زندگیت خوبه ادامه بده. در ضمن الان ک مهمونی نمیری وقتی ازدواج کنی خیلی ...

دلیلش فکر کنم اعتماد به نفس کممه، مثلا یکی بگه منم اینطوریم اروم میشم و فکر میکنم تنها نیستم 😅 من بچگی و نوجوونیم کن مادربزرگم هنوز رو پا بود ، خیلی اجتماعی بود هفته ای  دو بار کمه کم منو میبرد بیرون با خودش یا دوستاش میومدن ، برای همین هر دو مدلو دیدم ، اون مدل خیلی برام لذت بخش تر بود فکر نکنم مشکلی داشته باشم مثلا در حد هفته ای یبار اینا 

سلام طاعات شما هم‌قبول حق 😊🙏🏻 بنظرم این که کم بری خیلی تفاوت داره با این که اصلاااا نری شما تنها ...

ان شاا…

تو یه خیریه فعالیت کن

سرت گرم بشه و دوستان خوبی پیداکنی

من نرم حتی تااخر عمرمم برام مهم نیست‌ کلا خیلی مهمونی و شلوغی دوست ندارم باتنهاییم راحتترم و شعارم اینه خونه ی ادم راحتترین جای دنیاست  چون مثلا طرف تو فوت پدرم اومده امروز رفتم مراسمش پشتم حرف نباشه نگند بی شعورم وگرنه ادمای الان خیلی جالب نیستند که رفت وامد کنم