2777
2789

شوهرم همش از اینکه من با مامانم روزی۳ ۴بار حرف میزنم بدش میاد میگه برا چی میپرسن من سرکارم یا نه میگم خب همه میپرسن خواهراتم میپرسن خدایی میاد خونه مامانم یا یوقت کار دارن انجام میده براشون ماشینش خیلی وقتا میده دست داداشم ولی مثلا مامانم اینا میان خونمون فقط یه سلام میده باید ازش سوال بپرسن یه کلام حرف بزنه می‌ره سرشو می‌کنه تو گوشی خیلی اعصابم خورد میشه میگه خب باهام حرف نمی‌زنن خونه مامانتم میرم داداشت سرش تو گوشیه حرف نمیزنه که من بزنم:( 

خیلی خوبه خدایی اونقدر که اون احترام می‌ذاره و هوای خانوادمو داره 

من زیاد دربند خوانوادش نیستم اصلا حس منفی دارم نسبت بهشون 

گاهی عذاب وجدان میگیرم که اون خوبه با خانوادم من نه 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک بهش بگو 

بگو من متوجه تغییر رفتارت میشم 

نه تنها من همه 

بگو این رفتارت برای من ک همسرت هستم اینو ثابت میکنه ک از وجود اونا ناراحتی 

قطعا اونام همین فکرو میکنن

بگو من دوست دارم همون جوری ک میریم خونشون سرحال و قبراقی وقتی اونام میان همین جوری باشی 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

اومدم سراغ گوشیم که این تاپیک روبزنم منم 

حتی مادرم دعوتش هم میکنه بازم خوشش نمیادواونها روکوچیک میبینه ....

ازبس خانوادم بهش خیری نمیرسونن واینم طماع وسراغ سواستفادست همیشه...

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

خیلی خوبه خدایی اونقدر که اون احترام می‌ذاره و هوای خانوادمو داره  من زیاد دربند خوانوادش نیست ...

من خانوادش میاد بخدا ثانیه اول هرچی هست می‌چینم جلوشون دیگه میشینم میگم میخندم حالا گفتم دفعه دیگ خواهرش اومد که خودش خونه باشه سرمو بکنم تو گوشی

رک بهش بگو  بگو من متوجه تغییر رفتارت میشم  نه تنها من همه  بگو این رفتارت برای من ...

میگم میگه خب من یوقت خودم باید یچی بگم هیچوقت سوالی نمیپرسن جواب بدم

اومدم سراغ گوشیم که این تاپیک روبزنم منم  حتی مادرم دعوتش هم میکنه بازم خوشش نمیادواونها رو ...

:) وای دقیقا

بخدا مامانم دستش خالیه هرجا گیر افتادن شوهرم کمکش کرده

خودش مستاجره کم بود ولی اسباب دست منو آماده کرد

حالام که میگه مامانت جهاز که نداد حداقل سیسمونی کمک کنه تا من سرویس خواب بخرم خورده هاشم اون کمک کنه من چجور به مامانم فشار بیارم آخه:)

مامان من طبقه  بالاس بعضی  وقتها  باید دنبالش بگردم ببینم کجاس که خونه نیست . شما گزا ...

من تا چهار پنج سالگی بابام نمی‌شناختم مامانم تنها امیدش ما بودیم یه ثانیه آزمون جدا نشده اصلا نمیتونه 

:) وای دقیقا بخدا مامانم دستش خالیه هرجا گیر افتادن شوهرم کمکش کرده خودش مستاجره کم بود ولی اسباب ...

آره گیرکردیم بخدا

ببین میدونی چکارکن خودت چیزبیاربگومامانم خریده..

الان تاپیکموزدم بیاببین

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

آره گیرکردیم بخدا ببین میدونی چکارکن خودت چیزبیاربگومامانم خریده.. الان تاپیکموزدم بیاببین

مردا رو هر عیبشون درست کنی یه عیب دیگ از یه طرفشون در میاد کاریش نمیشه کرد